αστυνομία
Αδιανόητη εγκληματική ενέργεια στη Νέα Μανωλάδα

Αντιμέτωπες με έναν πραγματικό εφιάλτη ήρθαν δύο γυναίκες 75 και 52 ετών, μάνα και κόρη αντίστοιχα, μέσα στο σπίτι του στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Ένας κακοποιός κατάφερε να εισβάλει χθες στο σπίτι τους και αφού χτύπησε και τις δύο γυναίκες, τις ακινητοποίησε και κλείδωσε την ηλικιωμένη στην τουαλέτα. Υπό την απειλή και χρήση βίας, αφαίρεσε από την κόρη της 400 ευρώ, τα οποία όμως δεν του έφταναν και απαίτησε από την 52χρονη να πάει να βρει χρήματα αλλιώς θα σκότωνε την μάνα της.

Η γυναίκα βγήκε στην γειτονιά και χτύπησε την πόρτα σε γειτονικό σπίτι όπου επικαλέστηκε ανάγκη, ζήτησε και πήρε από τον γείτονα άλλα 100 ευρώ, χωρίς να του πει τι συνέβαινε στην οικία της και επέστρεψε πίσω να τα δώσει στον κακοποιό.

Μόλις του έδωσε τα χρήματα, εκείνος την έδεσε και στη συνέχεια την βίασε… Μετά τις πράξεις του ο δράστης τράπηκε σε φυγή και μόλις κατάφεραν οι άτυχες γυναίκες να απελευθερωθούν κάλεσαν την Αστυνομία.

Από τις αναζητήσεις της Αστυνομίας εντοπίστηκε ένας 36χρονος Αλβανός ο οποίος ταίριαζε στην περιγραφή και προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας όπου ανακρίνεται ως ο βασικός ύποπτος όπως όλα δείχνουν.

Πηγή: news247


 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΘ: Άγρια συμπλοκή αντιεξουσιαστών - ΕΑΑΚ, τραυματίες με σπασμένα πόδια και χέρια (Βίντεο)
ΑΠΘ: Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τα επεισόδια – 7 τραυματίες με σπασμένα χέρια και πόδια
Σκηνικό πολέμου εντός του ΑΠΘ λίγες ώρες πριν από τις φοιτητικές εκλογές - Συμπλοκές με ρόπαλα και κράνη, στο νοσοκομείο επτά άτομα
ΑΠΘ: Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τα επεισόδια – 7 τραυματίες με σπασμένα χέρια και πόδια
ηλιου
«Συγγνώμη σας αγαπάμε πολύ»: Το σημειώμα που άφησαν οι 17χρονες στην Ηλιούπολη πριν πέσουν στο κενό
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο ανήλικες άφησαν πίσω τους ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα απευθυνόμενο προς τους γονείς τους
«Συγγνώμη σας αγαπάμε πολύ»: Το σημειώμα που άφησαν οι 17χρονες στην Ηλιούπολη πριν πέσουν στο κενό