Thumbnail
Με τον πιο τραγικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας σαραντάχρονος άνδρας στη Νέα Μανωλάδα.

Μια μέρα μετά από την απόπειρα δολοφονίας ενός άλλου μετανάστη που δούλευε ως εργάτης στο Μαραθώνα ο οποίος ζητούσε τα δεδουλευμένα του. 

Ερχεται στο προσκήνιο για ακόμα μια φορά να αναδείξει το παρακάτω περιστατικό τις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζουν αυτοί οι άνθρωποι στα χωράφια. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του patrisnews.com, ο σαραντάχρονος – υπήκοος Μπαγκλαντές, βρέθηκε χθες το απόγευμα από ομοεθνείς του -όπου και τον αναζητούσαν- απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε τα τελευταία χρόνια μαζί με άλλους ομοεθνείς του στην περιοχή όπου και εργαζόταν ως εργάτης γης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»
Η ανάρτηση-καταπέλτης καρδιολόγου κατά Γεωργιάδη για τις συνθήκες γαλέρας στα νοσοκομεία
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»
Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας: «Προ των πυλών» ο νέος πολιτικός φορέας – Σφοδρή επίθεση σε Μητσοτάκη από την Κρήτη
Οι προγραμματικές δεσμεύσεις Τσίπρα για ακρίβεια, στέγαση και ενέργεια
Αλέξης Τσίπρας: «Προ των πυλών» ο νέος πολιτικός φορέας – Σφοδρή επίθεση σε Μητσοτάκη από την Κρήτη