Θεσσαλονίκη: Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΝΔ - Οργή κατά Αυγενάκη από την ΠΑΕ
Συνθήματα κατά της ΝΔ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - «Εντολοδόχος του γραφείου Τύπου του Ολυμπιακού» και «επίορκος» ο Λευτέρης Αυγενάκης, σύμφωνα με την ΠΑΕ

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την εισήγηση της ΕΕΑ που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Πρώτη αντίδραση ήταν να συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Μιχαήλ Καλλού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά Αυγενάκη

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το οποίο χαρακτηρίζει «εντολοδόχο του γραφείου Τύπου του Ολυμπιακού» και «επίορκο», ζητώντας μάλιστα από τον πρωθυπουργό «την άμεση απομάκρυνσή του» κάνοντας λόγο για «φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη».

Η ανακοίνωση:

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ, της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος. Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο. Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!»

Με πληροφορίες, βίντεο και εικόνα από thestival.gr

σχετικά άρθρα

Στις 27 Φεβρουαρίου η πρώτη επιστημονική Ημερίδα του Κέντρου Νέων Βιοτεχνολογιών και Ιατρικής Ακριβείας ΕΚΠΑ
Στις 27 Φεβρουαρίου η πρώτη επιστημονική Ημερίδα του Κέντρου Νέων Βιοτεχνολογιών και Ιατρικής Ακριβείας ΕΚΠΑ
Το μέλλον της Ιατρικής Ακριβείας και πως αναμένεται να επηρεάσει την ζωή εκατομμύριων ασθενών παγκοσμίως.
Στις 27 Φεβρουαρίου η πρώτη επιστημονική Ημερίδα του Κέντρου Νέων Βιοτεχνολογιών και Ιατρικής Ακριβείας ΕΚΠΑ