Κακοκαιρία Agneta: Πού επιμένουν σήμερα οι καταιγίδες – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη -Από πότε βελτιώνεται ο καιρός

Κοινωνία 0

Λέσβος: Άφησαν σκύλο να πεθάνει δεμένο με αλυσίδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο σκύλος βρέθηκε από τον φιλοζωϊκό Σύλλογο ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης

Μια συγκλονιστική φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα ο φιλοζωϊκός Σύλλογος ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης που απεικονίζει έναν πεθαμένο σκυλάκο δεμένο με αλυσίδα.

Όπως σημειώνει η ΚΙΒΩΤΟΣ «Την Πέμπτη 23/1/2020, κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας, μεταβήκαμε σε αγρόκτημα στην περιοχή του Ίππειος Λέσβου όπου διαπιστώσαμε την κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Ένα σκυλί νεκρό -αποστεωμένο και ακόμα δεμένο στην κοντή αλυσίδα του-, και δύο ακόμα ζώα σε άσχημες συνθήκες αλλά ευτυχώς ζωντανά. Ενημερώθηκε το ΑΤ Αγιάσου και εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του χώρου στον οποίο επιβλήθηκαν άμεσα τα σχετικά διοικητικά πρόστιμα για παράλειψη τήρησης των κανόνων ευζωίας, εμβολίων και ηλεκτρονικής σήμανσης των ζώων ενώ σχηματίστηκε και σχετική δικογραφία.

Αναζητούμε επειγόντως προσωρινές φιλοξενίες για τα εναπομένοντα ζώα ώστε να ζητήσουμε την αφαίρεσή τους από τον «καλό» ιδιοκτήτη τους με Εισαγγελική εντολή».

Πηγή: Το νησί

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία