Λαμία
Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα δημιούργησε ατύχημα στην Αθηνών-Λαμίας

Συναγερμός στην Τροχαία και την Πυροσβεστική για φωτιά σε φορτηγό στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα εξόδου, λίγα λεπτά μετά τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής (24.1.2020).

Το φορτηγό που έπιασε φωτιά κινείτο στην άνοδο της Εθνικής Οδού μετά το “Σείριο”, όπου και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να κατασβέσουν τις φλόγες, ενώ άνδρες της Τροχαίας επιχειρούσαν να διευκολύνουν την κυκλοφορία.


Ωστόσο, τα κυκλοφοριακά προβλήματα ήταν έντονα, και τα αυτοκίνητα σχηματίζουν “ουρές” στο ρεύμα προς Λαμία.

Πηγή πληροφοριών: newsit, lamiareport

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα