Αναμνήσεις γενεών που μεγάλωσαν με τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου «ζωντάνεψαν» στο Μέγαρο Μουσικής, σε μια μεγάλη δίωρη συναυλία με τίτλο «Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο’ χω πει ακόμα».
Την μεγάλη μουσική βραδιά είχε αρχίσει να ετοιμάζει ο μεγάλος καλλιτέχνης, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να διευθύνει προσωπικά.
Με τη συμμετοχή καλλιτεχνών όπως οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαριάννα Πολυχρονίδη, φίλοι, συγγενείς και λάτρεις της μουσικής απέτισαν φόρο τιμής στον σπουδαίο συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο.
Η συναυλία διανθίστηκε με αποσπάσματα από την βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου με τίτλο: «Ο Θάνος και ο Μικρούτσικο: Μια αυτοβιογραφία μέσα από 24 συναντήσεις».
Την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο Θύμιος Παπαδόπουλος.
Τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου εκτέλεσε ορχήστρα οργάνων:
Γιώργος Κατσίκας, Τύμπανα
Μίμης Ντούτσουλης, Ηλεκτρικό Μπάσο
Θοδωρής Οικονόμου, Πιάνο
Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Κιθάρα
Χρήστος Περτσινίδης, Κιθάρα
Βαγγέλης Μαχαίρας, Μπουζούκι
Δημήτρης Αγάθος, Τρομπέτα
Τζίμης Σταρίδας, Τρομπόνι
Θύμιος Παπαδόπουλος, Φλάουτο, κλαρινέτο, σοπράνο, άλτο σαξόφωνο
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ