Βόλος: Σεξουαλική παρενόχληση 7χρονης στο Βόλο - Καταδικάστηκαν η μητέρα και ο σύντροφός της
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το περιστατικό κατήγγειλε ο πατέρας του κοριτσιού, μετά από φωτογραφία που ανακάλυψε σε κινητό

Ένοχους έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, έναν 29χρονο αλλοδαπό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προσώπου κάτω των 12 ετών, κατ’ εξακολούθηση και την 31χρονη Ελληνίδα σύντροφό του και μητέρα του κοριτσιού για άμεση συνέργεια στην πράξη. Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους ο καθένας, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 29χρονος αλλοδαπός κατηγορούνταν ότι έκανε άσεμνες χειρονομίας σε βάρος της ηλικίας 7 ετών κόρη της συντρόφου του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, όπου διέμενε και η γυναίκα με το παιδί, κατέβασε το εσώρουχό του, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ κατέβασε και το εσώρουχο του παιδιού! Επίσης κατηγορούνταν ότι από τον χειμώνα του 2016, ως το τέλος Ιουλίου του ίδιου μήνα, έπαιρνε αγκαλιά το κορίτσι κατ’ επανάληψη και το φιλούσε στο στόμα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο 38χρονος Αλβανικής καταγωγής πρώην σύζυγος της γυναίκας, βρήκε στο κινητό της τηλέφωνο μια φωτογραφία στην οποία ο νέος σύντροφος της γυναίκας, φιλούσε στο στόμα την ηλικίας 7 ετών τότε κόρη τους.

Ο αλλοδαπός, μετά από λίγο διάστημα κατέθεσε μήνυση στην Ασφάλεια Βόλου κατά του συμπατριώτη του και της πρώην συζύγου του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανήλικου κοριτσιού.

Ο πατέρας του κοριτσιού που έχει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης του, ισχυρίστηκε στο Δικαστήριο ότι ρώτησε την κόρη του για τον άλλο άνδρα και του είπε ότι είναι κακός άνθρωπος τη φιλάει στο στόμα και της τσιμπάει την κοιλιά, ενώ το κοριτσάκι, που είχε εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, είπε πει ότι ο άνδρας κατέβασε το εσώρουχό του μπροστά του.

Τον 29χρονο κατηγορούμενο εκπροσώπησε δικηγόρος που είπε ότι η φωτογραφία που βρήκε ο πρώην σύζυγος στο κινητό της μητέρας του παιδιού τραβήχτηκε στο πλαίσιο παιχνιδιού, καθώς το κοριτσάκι είχε στο στόμα του πιπίλα και όταν την έβγαλε φάνηκε σαν ο κατηγορούμενος να το φιλάει στο στόμα. Επίσης είπε ότι τα παιδιά διώχνουν τους κακούς ανθρώπους, ενώ με τον κατηγορούμενο έπαιζαν στην παιδική χαρά και είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Η 31χρονη μητέρα του κοριτσιού κατέθεσε ότι το κορίτσι είχε καλές σχέσεις με τον 29χρονο και ισχυρίστηκε ότι ποτέ ο κατηγορούμενος δεν κατέβασε τα εσώρουχά του μπροστά στο παιδί, γιατί αν το έκανε θα τον είχε σκοτώσει και σήμερα θα βρισκόταν στη φυλακή.

Τελικά το Δικαστήριο καταδίκασε τους δύο κατηγορούμενους σε φυλάκιση 12 μηνών ο καθένας, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Πηγή: magnesianews.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κοινωνικός τουρισμός voucher
Κοινωνικός Τουρισμός 2026-2027: Σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα της ΔΥΠΑ
Ώρα κρίσης για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2026-2027: Εκδίδονται τα τελικά αποτελέσματα της ΔΥΠΑ – Οδηγός για τις κρατήσεις
Κοινωνικός Τουρισμός 2026-2027: Σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα της ΔΥΠΑ
ερασ
Εσωτερικό Erasmus 2026: Αιτήσεις μετακίνησης φοιτητών μεταξύ ελληνικών ΑΕΙ έως και τη Δευτέρα 25 Μαΐου
Φοιτητική κινητικότητα εντός συνόρων: Ανοίγει ο δρόμος για το «Εσωτερικό Erasmus» στα ελληνικά πανεπιστήμια
Εσωτερικό Erasmus 2026: Αιτήσεις μετακίνησης φοιτητών μεταξύ ελληνικών ΑΕΙ έως και τη Δευτέρα 25 Μαΐου
«Χίλια Καλώς Ορίσατε» η ταινία του Γυμνασίου Σούδας
Μαντινάδες που ενώνουν γενιές: Μαθητές στέλνουν μήνυμα ενάντια στη βία (Video)
«Χίλια Καλώς Ορίσατε» η ταινία-ντοκιμαντέρ των μαθητών του Γυμνασίου Σούδας που μιλά για τις μαντινάδες ως μέσο έκφρασης
Μαντινάδες που ενώνουν γενιές: Μαθητές στέλνουν μήνυμα ενάντια στη βία (Video)
saek
ΣΑΕΚ 2026-2027: Οι νέες «πράσινες» και αγροτικές ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας
Στροφή στον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση: Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εμπλουτίζει το πρόγραμμα σπουδών των ΣΑΕΚ
ΣΑΕΚ 2026-2027: Οι νέες «πράσινες» και αγροτικές ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας