Πάρος: Μαθητές φτιάχνουν την πρώτη τρισδιάστατη διάβαση
Στο “ρυθμό” των τρισδιάστατων διαβάσεων μπαίνει και η Πάρος, καθώς το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πάρου ενέκρινε τη διαμόρφωση από τους ίδιους τους μαθητές του ΕΠΑΛ Πάρου, της πρώτης 3D διάβασης σε δημοτικό δρόμο στην περιοχή “Μάρμαρο” Παροικιάς

Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή θα πραγματοποιηθεί από τους μαθητές της σχετικής ειδικότητας των ΕΠΑΛ, ενώ θα συμβάλει και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ώστε στη φάση της κατασκευής να υπάρχουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως γράφει το koinignomi.gr.

Έπειτα δε από τη σχετική εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας, σε όλη τη διάρκεια των εργασιών θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την κυκλοφορία των πεζών και οχημάτων με την κατάλληλη τοποθέτηση σημάνσεως, με τον απαραίτητο εξοπλισμό να διατίθεται από το Δήμο.

Επειδή η διάβαση γίνεται κατά το πλάτος του δρόμου, τότε οι εργασίες θα περιορίζονται στο μισό κατάστρωμα και με την αποκατάσταση της διάβασης σταδιακά και στο άλλο μισό κατάστρωμα.

Επίσης τονίστηκε, πως είναι απαραίτητο, ως συμπληρωματικό μέτρο για την ασφάλεια των μαθητών του Τομέα Δομικών Έργων που θα υλοποιήσουν τη διάβαση, την απασχόληση δύο υπευθύνων από το ΕΠΑ.Λ. Καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίοι θα διευθετούν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Διαβάστε Επίσης:
 

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

 

Παν.Αιγαίου: Έκπτωση σε σεμινάρια Σχολική Ψυχολογίας ή Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

 

ΒΡΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 

 

 

σχετικά άρθρα

ΔΟΕ: Τρίωρη στάση εργασίας για συμμετοχή στο αυριανό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο
ΔΟΕ: Τρίωρη στάση εργασίας για συμμετοχή στο αυριανό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Ξανά στο δρόμο, μαζί με τους μαθητές μας - Όλοι στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 1/10 - Συγκέντρωση στα Προπύλαια 12:00
ΔΟΕ: Τρίωρη στάση εργασίας για συμμετοχή στο αυριανό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο