Συνεχίστηκαν, για ακόμη μια νύχτα, οι εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες έκαψαν, από τη 01:00 έως τις 03:00 τα ξημερώματα, συνολικά είκοσι οχήματα σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, λόφο Φιλοπάππου, Πολύγωνο και Υμηττό.
Οι εμπρησμοί ξεκίνησαν από το Μαρούσι, όπου τυλίχθηκαν στις φλόγες δώδεκα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα επί των οδών Παγγαίου, Χαϊμαντά και Σωκράτους, καθώς και στη συμβολή της Ηροδότου με τη Δεληγιάννη.
Ακολούθησε εμπρησμός αυτοκινήτου στην οδό Νότου στην Αγία Παρασκευή. Στη συνέχεια άγνωστοι πυρπόλησαν τρία βαν που ήταν σταθμευμένα στην οδό Αρακύνθου στο λόφο Φιλοπάππου, δύο οχήματα στη συμβολή των οδών Αμασείας και Σινώπης στην περιοχή του Υμηττού, καθώς και άλλα δύο στην οδό Πριγκιποννήσων στο Πολύγωνο, έξω από τα ΕΛΤΑ.
Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα νέα αυτά περιστατικά εμπρησμών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom