Σεξουαλική κακοποίηση στη Κέρκυρα: Παππούς ασελγούσε στην 9χρονη εγγονή του
Ακόμα ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης προκαλεί αναστάτωση στην ελληνική κοινωνία. Θύμα αυτή τη φορά είναι μια 9χρονη που αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από τον ίδιο της τον παππού.

Η αποκάλυψη που σόκαρε την Κέρκυρα

Η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας αποσβολωμένη παρακολουθεί την υπόθεση της 9χρονης που υποστήριξε ότι ο παππούς της την κακοποιούσε σεξουαλικά

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδελφός του κοριτσιού εκμυστηρεύτηκε στην θεία τους ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Εκείνη ρώτησε τη μικρούλα, που φέρεται να είπε ότι ο παππούς της τής έκανε πολύ συχνά πράγματα που εκείνη δεν ήθελε. Όταν ενημερώθηκε για αυτά η μητέρα της 9χρονης, την πήρε και υπέβαλαν καταγγελία σε βάρος του ηλικιωμένου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Η 9χρονη έχει καταθέσει δυο φορές στους αστυνομικούς στο πλαίσιο έρευνας που διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Και στις δυο είπε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε υποστεί πολλές φορές παρενόχληση από τον παππού της, ο οποίος δεν την χτυπούσε αλλά μία φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί και άλλη μια φορά προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά της κρατούσε τα χέρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα corfutvnews.gr, μετά την δίωξη που του ασκήθηκε, ο παππούς υπέβαλε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ ισχυρίστηκε ότι του είχε ζητήσει χρήματα για να αποσύρει την δική της μήνυση σε βάρος του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γιατροί
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ανανέωσαν το...
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»