Thumbnail
Για δημοσίευμα που στρέφεται κατά της συζύγου του

Με μήνυση και αγωγή κατά παντός υπευθύνου και προσφυγή στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαντά ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε δημοσίευμα του «Μακελειού».

«Ανήθικα χτυπήματα που σπιλώνουν την αξιοπρέπεια της συζύγου μου, τη δική μου και της οικογένειάς μας δεν μπορεί παρά να λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει» αναφέρει  χαρακτηριστικά ο Χ. Θεοχάρης.

Παράλληλα σημειώνει ότι η αποζημίωση που ενδεχομένως θα επιδικασθεί υπέρ του θα διατεθεί στο Κοινωφελές Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση.

Αναλυτικά η δήλωση του Χ. Θεοχάρη:

«Η προσωπική και πολιτική μου διαδρομή με οδήγησαν στην απόφαση να τοποθετηθώ απέναντι στο συκοφαντικό δημοσίευμα του Μακελειού της 10ης Ιανουαρίου 2020.

Ανήθικα χτυπήματα που σπιλώνουν την αξιοπρέπεια της συζύγου μου, τη δική μου και της οικογένειάς μας δε μπορεί παρά  να λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει.

Προφανώς το γεμάτο ασύστολα ψεύδη περιεχόμενο του άθλιου αυτού δημοσιεύματος στερείται κάθε αλήθειας.

Οι εμπνευστές και συντάκτες του δημοσιεύματος γνωρίζουν καλά ότι η πορεία μου στα δημόσια πράγματα είναι πεντακάθαρη και χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα.

Γνωρίζουν επίσης τον αξιόποινο χαρακτήρα των όσων γράφουν και για το λόγο αυτό επέλεξαν να κρυφτούν και να μην υπογράψουν το λιβελoγράφημά τους.

Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου είμαστε υπερασπιστές της ελευθερίας του τύπου. Στην περίπτωση όμως αυτή έχουμε να κάνουμε με θρασύδειλους, που επικαλούνται την ιδιότητα του δημοσιογράφου ως άλλοθι στις ύβρεις τους.

Ευτυχώς όμως, η περίοδος του «μακελειού» προσωπικοτήτων, οικογενειών και υπολήψεων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, οι δε συκοφάντες θα έρθουν αντιμέτωποι σύντομα με τις συνέπειες των πράξεών τους.

Η σύζυγός και εγώ καταθέτουμε μήνυση και αγωγή κατά παντός υπευθύνου και προσφεύγουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Μέχρι τότε καλούνται να απέχουν από κάθε περαιτέρω δυσφήμιση και προσβολή του προσώπου μου αλλά του προσώπου της συζύγου μου.

Προφανώς και επειδή η όποια νομική διαδικασία ακολουθήσει θα έχει ως μόνο στόχο να μπει ένα τέλος στον οχετό και τις ύβρεις και να προστατεύσει τη σύζυγό μου, εμένα και την οικογένειά μας, η αποζημίωση που ενδεχομένως θα επιδικασθεί υπέρ μας θα διατεθεί στο Κοινωφελές Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βουνό
Το ελληνικό «δέντρο-φάρμακο» στη μάχη κατά του καρκίνου
Οι πληθυσμοί αυτοί αποτελούν μια ανεκτίμητη φυσική πηγή ουσιών, οι οποίες αξιοποιούνται ήδη για την παραγωγή ευρέως γνωστών αντικαρκινικών σκευασμάτων
Το ελληνικό «δέντρο-φάρμακο» στη μάχη κατά του καρκίνου
μητροπουλος
Αλέξης Μητρόπουλος: Αίτημα για έκτακτο επίδομα Πάσχα 300 ευρώ και νέα αύξηση 3% στις συντάξεις
Σε απόγνωση οι χαμηλοσυνταξιούχοι: Το 54% ζει με λιγότερα από 940 ευρώ τον μήνα
Αλέξης Μητρόπουλος: Αίτημα για έκτακτο επίδομα Πάσχα 300 ευρώ και νέα αύξηση 3% στις συντάξεις
egkefalos
Γιατί ο εγκέφαλος ξεχνάει κάποια πράγματα τόσο γρήγορα;
Για να διατηρήσει την αποδοτικότητά του και να μην καταρρεύσει υπό το βάρος των δεδομένων, αναγκάζεται να προβαίνει σε συνεχή εκκαθάριση άχρηστων...
Γιατί ο εγκέφαλος ξεχνάει κάποια πράγματα τόσο γρήγορα;