Thumbnail
Για δημοσίευμα που στρέφεται κατά της συζύγου του

Με μήνυση και αγωγή κατά παντός υπευθύνου και προσφυγή στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαντά ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε δημοσίευμα του «Μακελειού».

«Ανήθικα χτυπήματα που σπιλώνουν την αξιοπρέπεια της συζύγου μου, τη δική μου και της οικογένειάς μας δεν μπορεί παρά να λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει» αναφέρει  χαρακτηριστικά ο Χ. Θεοχάρης.

Παράλληλα σημειώνει ότι η αποζημίωση που ενδεχομένως θα επιδικασθεί υπέρ του θα διατεθεί στο Κοινωφελές Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση.

Αναλυτικά η δήλωση του Χ. Θεοχάρη:

«Η προσωπική και πολιτική μου διαδρομή με οδήγησαν στην απόφαση να τοποθετηθώ απέναντι στο συκοφαντικό δημοσίευμα του Μακελειού της 10ης Ιανουαρίου 2020.

Ανήθικα χτυπήματα που σπιλώνουν την αξιοπρέπεια της συζύγου μου, τη δική μου και της οικογένειάς μας δε μπορεί παρά  να λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει.

Προφανώς το γεμάτο ασύστολα ψεύδη περιεχόμενο του άθλιου αυτού δημοσιεύματος στερείται κάθε αλήθειας.

Οι εμπνευστές και συντάκτες του δημοσιεύματος γνωρίζουν καλά ότι η πορεία μου στα δημόσια πράγματα είναι πεντακάθαρη και χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα.

Γνωρίζουν επίσης τον αξιόποινο χαρακτήρα των όσων γράφουν και για το λόγο αυτό επέλεξαν να κρυφτούν και να μην υπογράψουν το λιβελoγράφημά τους.

Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου είμαστε υπερασπιστές της ελευθερίας του τύπου. Στην περίπτωση όμως αυτή έχουμε να κάνουμε με θρασύδειλους, που επικαλούνται την ιδιότητα του δημοσιογράφου ως άλλοθι στις ύβρεις τους.

Ευτυχώς όμως, η περίοδος του «μακελειού» προσωπικοτήτων, οικογενειών και υπολήψεων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, οι δε συκοφάντες θα έρθουν αντιμέτωποι σύντομα με τις συνέπειες των πράξεών τους.

Η σύζυγός και εγώ καταθέτουμε μήνυση και αγωγή κατά παντός υπευθύνου και προσφεύγουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Μέχρι τότε καλούνται να απέχουν από κάθε περαιτέρω δυσφήμιση και προσβολή του προσώπου μου αλλά του προσώπου της συζύγου μου.

Προφανώς και επειδή η όποια νομική διαδικασία ακολουθήσει θα έχει ως μόνο στόχο να μπει ένα τέλος στον οχετό και τις ύβρεις και να προστατεύσει τη σύζυγό μου, εμένα και την οικογένειά μας, η αποζημίωση που ενδεχομένως θα επιδικασθεί υπέρ μας θα διατεθεί στο Κοινωφελές Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

giransi
Δημογραφικό «γκρίζο» στην Ελλάδα: Τρίτη στην ΕΕ στον ρυθμό γήρανσης του πληθυσμού
Με τη διάμεση ηλικία να σκαρφαλώνει στα 47,2 έτη, η Ελλάδα ξεπερνά κατά πολύ τον ευρωπαϊκό μέσο όρο (44,9 έτη), επιβεβαιώνοντας πως το δημογραφικό...
Δημογραφικό «γκρίζο» στην Ελλάδα: Τρίτη στην ΕΕ στον ρυθμό γήρανσης του πληθυσμού
βιβλίο
Τι σημαίνει η λέξη «σορολόπ»;
Ένας όρος που χρησιμοποιείται ευρέως στην καθημερινή επικοινωνία, αλλά του οποίου οι ρίζες είναι λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό
Τι σημαίνει η λέξη «σορολόπ»;
Μάτζιντ Ταχτ-Ραβάντσι
Ιράν: «Νόμιμοι στόχοι όσες χώρες της Ευρώπης συνταχθούν με ΗΠΑ και Ισραήλ»
Νέο, τελεσίγραφο από τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ του Ιράν – Η Τεχεράνη διαμηνύει πως οποιαδήποτε εμπλοκή ευρωπαϊκών δυνάμεων θα ισοδυναμεί με πράξη...
Ιράν: «Νόμιμοι στόχοι όσες χώρες της Ευρώπης συνταχθούν με ΗΠΑ και Ισραήλ»
τραμπ
Τραμπ για Ιράν: «Δεν με απασχολεί η δημοκρατία, αρκεί η ηγεσία να είναι φιλική στις ΗΠΑ»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει ότι η Τεχεράνη έχει «εξουδετερωθεί» και προαναγγέλλει ότι «η Κούβα θα καταρρεύσει σύντομα»
Τραμπ για Ιράν: «Δεν με απασχολεί η δημοκρατία, αρκεί η ηγεσία να είναι φιλική στις ΗΠΑ»