Μπογδανος
Εξέφρασε την άποψη πως το νόημα της αφίσας παρεξηγήθηκε

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του υπουργείου Μεταφορών που διέταξε την απόσυρση διαφημιστικών μηνυμάτων θρησκευτικών ενώσεων που στρέφονται κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, επικαλούμενες ψευδείς ισχυρισμούς για τα έμβρυα.

Ωστόσο, ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος, εξέφρασε την υποστήριξή του προς την εκστρατεία «αφήστε με να ζήσω», κάνοντας λόγο για «εσφαλμένη ανάγνωση» της καμπάνιας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6».


Ο Κ.Μπογδάνος ισχυρίστηκε ότι από το υπουργείο «έχει γίνει μία εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας. Διότι κανείς δεν συζητά ή θέτει υπό αίρεση το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Δεν είναι καν αυτό το περιεχόμενο του μηνύματος που τελικά λογοκρίθηκε. Η εκστρατεία τοποθετείται υπέρ της μη άσκησης ενός δικαιώματος που δεν αμφισβητείται. Γιατί αυτό το πράγμα περιορίζεται και κατεβαίνει;»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μετακινήσεις μαθητών σε σχολεία λόγω συχωνεύσεων
Μητέρες εκπαιδευτικοί στο στόχαστρο: Υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών έως τη λήξη του σχολικού έτους
Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης ζητάει αλλαγή στις άδειες ανατροφής – «Οι γονείς να επιλέγουν πότε θα τις πάρουν»
Μητέρες εκπαιδευτικοί στο στόχαστρο: Υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών έως τη λήξη του σχολικού έτους