τραινοσε
Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων» επελαύνει

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας καθ. Φίλιππος Τσαλίδης.

Σε όλο το δίκτυο από την Αθήνα μέχρι την Αλεξανδρούπολη είναι σε έτοιμότητα εκχιονιστικά μηχανήματα για να μην παγώσει το χιόνι και δημιουργήσει προβλήματα στην κίνηση των τρένων ενώ σε βασικά σημεία του δικτύου έχουν σταλεί ντιζελομηχανές για να κινήσουν τις Αμαξοστοιχίες αν υπάρξουν διακοπές ρεύματος δεδομένου ότι η βασική σίδηροδρομική γραμμή της Χώρας, Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι ηλεκτροδοτούμενη.

Η ΔΕΗ είναι ένας αστάθμητος παράγων, τόνισε ο κ Τσαλίδης και πρόσθεσε: ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά και με τον ΟΣΕ που διαχειρίζεται το δίκτυο και τους Σταθμούς, είμαστε σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Κων. Σπηλιόπουλο.

Όπως είπε ο κ Τσαλίδης κατά την προηγούμενη κακοκαιρία την περασμένη εβδομάδα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνέδραμε τις αρχές μεταφέροντας 49 επιβάτες που είχαν αποκλειστεί από τα χιόνια στο εθνικό οδικό δίκτυο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anoia_722019.jpeg
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο
Σύμφωνα με ειδικούς, μικρές και απλές δραστηριότητες μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη διατήρηση της πνευματικής εγρήγορσης σε κάθε ηλικία.
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο