Δήμος Πειραιά: Λειτουργία θερμαινόμενων χώρων για την προστασία των πολιτών
Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών

Τη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων για την προστασία των πολιτών, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, παρατείνει ο Δήμος Πειραιά. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, το Β1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης Δήμου Πειραιά θα συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι και την Παρασκευή, 3/1/2020, από τις 08:00 έως τις 20:00 (Βασιλέως Γεωργίου Β΄10 και Βούλγαρη 155. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-4134130, 210-4134052).

Επίσης, η δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, θα συνεχίσει τη λειτουργία της σε 24ωρη βάση μέχρι και την Παρασκευή, 3/1/2020 (Πύργος Πειραιά - Ακτή Ποσειδώνος 2-4 1ος όροφος. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 216 8003076, 216 8003077).

Η πληροφόρηση των πολιτών για τις ημέρες και ώρες των θερμαινόμενων χώρων, παρέχεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Δήμου 213 2022000, του 15510, της ιστοσελίδας του Δήμου, καθώς και μέσω της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Κανάλι 1, 90,4 FM.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ASEP
ΑΣΕΠ: Ανοικτή κληρωτίδα σε ΕΡΤ και ΕΥΑΘ - Βγαίνουν τα απολέσματα
Το ΑΣΕΠ προχωρά αύριο στην ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής λογισμικού ανοικτής κληρωτίδας στο πλαίσιο των προκηρύξεων ΑΣΕΠ 4Κ/2025 και 6Κ/2025
ΑΣΕΠ: Ανοικτή κληρωτίδα σε ΕΡΤ και ΕΥΑΘ - Βγαίνουν τα απολέσματα
attiki_odos.jpg
Κυκλοφοριακό «μπλόκο» στην Αττική Οδό προς Αεροδρόμιο έως την Κυριακή
Κλειστό τμήμα 8 χιλιομέτρων λόγω εργασιών στη σήραγγα «Λιοσίων» – Ποιες διαδρομές προτείνει η Τροχαία για την αποφυγή ταλαιπωρίας
Κυκλοφοριακό «μπλόκο» στην Αττική Οδό προς Αεροδρόμιο έως την Κυριακή
Ιάκωβος Μιχαηλίδης
Ι. Μιχαηλίδης για Καισαριανή: «Μάρτυρας αυτοθυσίας οι φωτογραφίες – Βάδιζαν στο θάνατο χωρίς ίχνος φόβου»
Ο καθηγητής Ιστορίας του ΑΠΘ αναλύει τη συγκλονιστική δύναμη των 200 κομμουνιστών στα ντοκουμέντα από το Σκοπευτήριο
Ι. Μιχαηλίδης για Καισαριανή: «Μάρτυρας αυτοθυσίας οι φωτογραφίες – Βάδιζαν στο θάνατο χωρίς ίχνος φόβου»