Κλειστό λόγω χιονοθύελλας το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμάκτσαλαν
Κλειστό το χιονοδρομικό

Κλειστό, λόγω χιονοθύελλας, είναι το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας- Καϊμάκτσαλαν, στο νομό Πέλλας, δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής του Πάνος Παναγιωτόπουλος, επισημαίνοντας ότι από χθες το βράδυ μέχρι τις 12 το μεσημέρι, οι θυελλώδεις άνεμοι και η χιονόπτωση οδήγησαν στη λήψη της απόφασης αυτής για λόγους ασφαλείας.

Ο ίδιος σημείωσε ότι, αύριο το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση και αν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες και το επιτρέψουν, τότε το χιονοδρομικό κέντρο θα ανοίξει για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του.

Προς το παρόν, στο χιονοδρομικό κέντρο παραμένουν οι φύλακες και οι χειριστές των μηχανημάτων αποχιονισμού, τα οποία θα προχωρήσουν σε αυτές τις εργασίες, όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα