Γερμανία: Έλληνας οδηγός έσωσε κοριτσάκι δύο ετών που πνιγόταν (Video)
Ένα κορίτσι 2 ετών έσωσε από βέβαιο πνιγμό ο Άγγελος Τζίντζιος, ο οποίος βρισκόταν στον σταθμό των αστικών λεωφορείων όπου εργάζεται στην πόλη Μπιτιχάιμ της Γερμανίας, την περασμένη Πέμπτη

Το μόλις δύο ετών κοριτσάκι πνιγόταν από πλαστικό αντικείμενο που είχε καταπιεί. Ο Α. Τζίντζιος έκανε διάλειμμα όταν ξαφνικά άκουσε τις φωνές του και το κάλεσμα για βοήθεια.

«Είδα ένα μωρό μπλε κι αυθόρμητα μου βγήκε να το ξεκουμπώσω από το καροτσάκι, να το βγάλω έξω, να το γυρίσω ανάποδα να το χτυπήσω στην πλατούλα. Το έβαλα μετά στο γόνατό μου του έκανα τεχνητή αναπνοή κι έζησε το μωρό. Το τσίμπησα στην πλάτη βασικά με όλη μου τη δύναμη για να κλάψει κι έκλαψε. Το έβγαλα αυτό το πράγμα από το στόμα. Του έβγαλα το πλαστικό, αλλά το παιδί και πάλι δεν ανέπνεε. Το φύσηξα στο στόμα, πρώτη φορά το έκανα αυτό στη ζωή μου δεν ήξερα τι έκανα, κι ήρθαν τα ματάκια του στη θέση του. Από την ένταση έκλαιγα... από το άγχος από όλο αυτό», δήλωσε στο Star.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γονείς του παιδιού τον χαρακτήρισαν σωτήρα τους, άγγελό τους και τον ευχαρίστησαν με δάκρυα στα μάτια.

«Έπεσαν και οι δύο κάτω και μου φιλούσαν τα πόδια, έκλαιγα και εγώ. Θα έκανα τα πάντα για να το σώσω το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση να το άφηνα, δεν υπήρχε περίπτωση. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω πως το έκανα. Όταν το σκέφτομαι κλαίω» πρόσθεσε.

Δείτε μετά το 43:05:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΕΡΓΙΑ 1988
Τι έγινε στην απεργία των καθηγητών στις πανελλαδικές εξετάσεις το 1988
Τέτοιες μέρες πριν από 36 χρόνια, στις 7 Μάη 1988, άρχισε η μεγαλειώδης απεργία των καθηγητών στις πανελλαδικές εξετάσεις!
Τι έγινε στην απεργία των καθηγητών στις πανελλαδικές εξετάσεις το 1988