Thumbnail
Μια πρωτοβουλία της ΕΡΑσπορ και της ΕΡΤ για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου

3ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «ΕΡΑσπορ 101,8»

ΠΟΤΕ; Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 13:30

ΠΟΥ; Γήπεδο Τραχώνων, Λ. Ιωνίας 95 & Ήρωος Μάτση, Άλιμος

ΓΙΑΤΙ; Παίζουμε μπάλα και συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της «Κιβωτού του Κόσμου».

Αυτό το τουρνουά ποδοσφαίρου έχει αποκλειστικό σκοπό να στείλει ένα μήνυμα ανθρωπιάς. Είναι θέ(α)μα διάθεσης να «προκαλέσουμε» ένα χαμόγελο στο παιδί της διπλανής πόρτας, σ´ αυτό που δεν έχει κρεβάτι να πλαγιάσει, εκείνου που ζει τη προσφυγιά, την ορφάνια, το ρατσισμό, την κοινωνική απαξίωση!

Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο για κάθε μικρό «σπλάχνο» αυτής της Γης! Γιατί είναι παιδιά όλων μας, είναι το «αύριο» αυτού του πλανήτη.

 

Η συμμετοχή των τεσσάρων ομάδων σ’ αυτή την αθλητική γιορτή είναι καθαρά συμβολική και αποσκοπεί στην ενίσχυση του σημαντικού έργου που επιτελεί η «Κιβωτός του Κόσμου».

Τα μέλη της ΕΡΑσπορ 101,8 και της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΕΡΤ, με το πνεύμα αλληλεγγύης που τα διακρίνει, βρίσκονται πάντα στο πλευρό των δοκιμαζόμενων πολιτών, αναδεικνύοντας ένα επιπλέον «κομμάτι» του κοινωνικού ρόλου της ΕΡΤ.

Η «Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας» είναι η δεύτερη ομάδα που συμμετέχει στο 3ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «ΕΡΑσπορ 101,8». Αποτελείται από παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως οι Παναγιώτης Κελεσίδης, Ανδρέας Μπονόβας, Χρήστος Καλτσάς, Σίνισα Γκόγκιτς, Νόνι Λίμα, Θανάσης Μπέλος, Λάμπρος Γεωργιάδης, Ιβάν Ρούσεφ, Χρήστος Αρδίζογλου, Αντώνης Μανίκας, Θοδωρής Αρμύλαγος, Νίκος Πατσιαβούρας, Μιχάλης Γεροθόδωρος, Νίκος Καρούλιας, Νίκος Γκουλής κ.ά.

Η τρίτη ομάδα είναι η «Μικτή Σερίφου», που συγκροτήθηκε από αλληλέγγυους ευαισθητοποιημένους βετεράνους ποδοσφαιριστές, ρομαντικούς της μπάλας, υποστηρικτές της θεωρίας «όπου υπάρχει αθλητισμός, ο κόσμος είναι καλύτερος».

 

Τέλος, με την παρουσία της ομάδας της «Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής» στο τουρνουά, όλοι στέλνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: ΛΕΜΕ «ΝΑΙ» ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, «ΟΧΙ» ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

see you
Ξεκινά η προετοιμασία για τη διοργάνωση του Welcome το UP, που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 10 Οκτωβρίου 2026

Τον Οκτώβριο του 2026 το Πανεπιστήμιο Πατρών ανοίγει και πάλι την ακαδημαϊκή χρονιά με το «Welcome to UP», το...

Ξεκινά η προετοιμασία για τη διοργάνωση του Welcome το UP, που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 10 Οκτωβρίου 2026
προτυπα
Ε΄ Φάση πρόσληψης αναπληρωτών: Τα λειτουργικά κενά σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία
Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων τα λειτουργικά κενά (πίνακες)
Ε΄ Φάση πρόσληψης αναπληρωτών: Τα λειτουργικά κενά σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία
συνέντευξη τύπου
Σοφία Ζαχαράκη: «Ένα Εθνικό Απολυτήριο που θα έχει αξία – Δεν θα αιφνιδιάσουμε κανέναν»
Το alfavita βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου του υπουργείου Παιδείας και καταγράφει το «στίγμα» της μεγάλης εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης – Τι αλλάζει σε...
Σοφία Ζαχαράκη: «Ένα Εθνικό Απολυτήριο που θα έχει αξία – Δεν θα αιφνιδιάσουμε κανέναν»