Ελαφρώς νοτιότερη από την αρχικά εκτιμηθείσα τροχιά ακολουθεί το βαρομετρικό χαμηλό που συνδέεται με την κακοκαιρία «Ετεοκλής» έως τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 14/12, σύμφωνα με το meteo.gr.
Για το υπόλοιπο του Σαββάτου ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, ενώ ιδιαίτερα έντονα θα είναι κατά τόπους τα φαινόμενα στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές, θα σημειωθούν έως το μεσημέρι στα ηπειρωτικά ορεινά.
Παράλληλα, πολύ θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεων έως 9 μποφόρ θα πνέουν μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες στο Αιγαίο.
Στο χάρτη που ακολουθεί φαίνεται ο ολικός υετός που αναμένεται έως το βράδυ του Σαββάτου 14/12 καθώς και οι περιοχές όπου αναμένονται τα σημαντικότερα φαινόμενα του «Ετεοκλή».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom