Κώστας Πάσσαρης
Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό

Ποινή κάθειρξης 45 ετών επιβλήθηκε στον Κώστα Πάσσαρη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας στην πλατεία Βάθης το 2000 και πέντε ληστείες, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά.

Παράλληλα, το δικαστήριο απάλλαξε τον κακοποιό για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών το 2000. Το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που τον βάρυνε, παραγράφηκε, γιατί αφορούσε σε λεία μικρότερη των 120.000 ευρώ και με το νέο ποινικό κώδικα έχει μετατραπεί σε πλημμέλημα.

Το δικαστήριο άρχισε να εξετάζει και την υπόθεσης των τεσσάρων δολοφονιών για τις οποίες κατηγορείται ο Κώστας Πάσσαρης. Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι δολοφονίες σε βάρος των δυο αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας το 2001.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γεράσιμος Παπαδόπουλος
«Καμπανάκι» από Γεράσιμο Παπαδόπουλο: «Αντίστροφη μέτρηση για μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό»
Σεισμός: «Αντίστροφη μέτρηση για μεγάλη δόνηση στον Κορινθιακό» λέει ο Παπαδόπουλος - Πότε θα εκραγεί ξανά το ηφαίστειο της Σαντορίνης;
«Καμπανάκι» από Γεράσιμο Παπαδόπουλο: «Αντίστροφη μέτρηση για μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό»