Thumbnail
Η καταπάτηση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποδεικνύεται πλέον  επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ.

Αγνοώντας την τοπική κοινωνία και όλους τους φορείς, εμμένουν στην επιλογή τους να μετατρέψουν την Χίο τόπο εξορίας κατατρεγμένων αθώων ανθρώπων. Με το έτσι θέλω αποφάσισαν να φυλακίσουν  πρόσφυγες-μετανάστες όπου να ναι, όσο πιο μακριά ,εκεί που δεν ζει άνθρωπος ,ούτε Χειμώνα ,ούτε καλοκαίρι, φθάνει να μην γίνονται αντιληπτοί όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ευελπιστώντας να χαϊδέψει ευήκοα ώτα ,μαζί με το κερασάκι των ανταποδοτικών. Να μην ξεχάσουμε ότι είχε προηγηθεί η άλλη μετριοπαθής φράση του Βουλευτή ,μετά την καθολική άρνηση όλων, ότι «θα το κάνει μόνος του», δηλώνοντας πυγμή και αποφασιστικότητα  στην ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ που κουμαντάρει και καθορίζει τις κινήσεις. Ξεχνώντας εντελώς όσα ψευδώς  εκστόμιζε  προεκλογικά ,ότι θα κλείσουν όλα τα ΚΥΤ και θα φύγουν όλοι οι πρόσφυγες, για μικροπολιτική σκοπιμότητα και μόνο.

Η Κυβέρνηση και ο Κ.Μηταράκης όσο και να πασχίσουν, δεν θα μας μετατρέψουν με το έτσι θέλω σε δεσμοφύλακες στον τόπο μας, που θέλουν εμμονικά να καταντήσουν απέραντη φυλακή παιδιών  και ταλαιπωρημένων  ανθρώπων.

Αυτό που πρέπει να γίνει και αποτελεί θέση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χίου είναι:

Να αποσυμφορηθούν  άμεσα τα νησιά με μαζικές μεταφορές προς την ενδοχώρα προσφύγων και μεταναστών που έχουν διασφαλίσει άρση γεωγραφικού περιορισμού.

Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ασύλου σύμφωνα πάντα με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Εμείς ,απέναντι στην απανθρωπιά και την υποκρισία ,αντιστεκόμαστε  με το δικό μας όπλο που είναι η Αλληλεγγύη και η αγάπη .

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα