Thumbnail
Εκτός κινδύνου μωρού 17 μηνών από το Ηράκλειο που στραβοκατάπιε την τροφή του

Το 17μηνών παιδάκι από το Ηράκλειο που είχε στραβοκαταπιεί την τροφή του και εισήχθη πριν από τρεις ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΠΑΓΝΗ αποσωληνώθηκε και είναι πλέον καλά στην υγεία του και εκτός κινδύνου.

Κατόπιν της σωστής διάγνωσης από το ιατρικό επιτελείο του Νοσοκομείου και του πλάνου θεραπείας που ακολουθήθηκε, το παιδί ανταποκρίθηκε πλήρως και είναι εκτός κινδύνου.

Το παιδί θα μεταφερθεί στην Παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ όπου θα συνεχίσει πλέον τη θεραπεία του για λίγο διάστημα μέχρι να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Πηγή: flashnews.gr
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙO 10 TΟ ΠΡΩΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα