Warning message

  • Unable to retrieve https://twitter.com/News247gr/status/1203022721011134465?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1203022721011134465&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fkoinonia%2Fdolofonia-alexi-grigoropoyloy-poreies-kai-sygkentroseis-sto-kentro-tis-athinas.7545293.html at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://twitter.com/News247gr/status/1203026871698558977?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1203026871698558977&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fkoinonia%2Fdolofonia-alexi-grigoropoyloy-poreies-kai-sygkentroseis-sto-kentro-tis-athinas.7545293.html at this time, please check again later.
epeisodia exarcheia
Επεισόδια σε αρκετούς δρόμους των Εξαρχείων και προσαγωγές σημειώνονται αυτή την ώρα - Δέκα προσαγωγές έως τώρα - Η πορεία που προηγήθηκε στο κέντρο της Αθήνας έληξε χωρίς ένταση

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στα Εξάρχεια, μετά τη λήξη της πορείας για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Σημειώνεται πως η πορεία που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας κατέληξε στα Προπύλαια, χωρίς να σημειωθεί ένταση.

Στα Εξάρχεια, λίγο μετά τις 20:00 της Παρασκευής, άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Χαριλάου Τρικούπη. Οι δυνάμεις καταστολής απάντησαν με χρήση χημικών. 

Σε δρόμους των Εξαρχείων έχουν προκληθεί φωτιές, ενώ στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής στήθηκε οδόφραγμα, το οποίο όμως έσπασε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα στήθηκε οδόφραγμα από κάδους οι οποίοι έχουν τυλιχθεί στις φλόγες στη διασταύρωση των οδών Μπενάκη και Κωλέττη.

Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση, ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας με προβολέα και drone πετάνε πάνω από την περιοχή.

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται σε παρακείμενες οδούς, αλλά και μέσα στα Εξάρχεια.

Ακόμα, στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Μερκούρη βρίσκονται οι αύρες της Αστυνομίας.

Στις οδούς Σολωμού, Σπύρου Τρικούπη, Τοσίτσα, Μαυρομιχάλη,Εμμανουήλ Μπενάκη και άλλα σημεία σημειώνονται συγκρούσεις αγνώστων με τα ΜΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε τουλάχιστον δέκα προσαγωγές στα Εξάρχεια.

Η ΕΡΤ μετέδωσε νωρίτερα ότι άτομα βρίσκονται σε πολυκατοικίες και πετούν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα επεισόδια συνεχίζονται ακόμα και τώρα. Λίγο μετά τις 22:00 αστυνομικές δυνάμεις εφόρμησαν στην πλατεία Εξαρχείων.

Δείτε βίντεο:

https://twitter.com/News247gr/status/1203022721011134465?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1203022721011134465&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fkoinonia%2Fdolofonia-alexi-grigoropoyloy-poreies-kai-sygkentroseis-sto-kentro-tis-athinas.7545293.html
https://twitter.com/News247gr/status/1203026871698558977?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1203026871698558977&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fkoinonia%2Fdolofonia-alexi-grigoropoyloy-poreies-kai-sygkentroseis-sto-kentro-tis-athinas.7545293.html

Βίντεο από newpost.gr / news247.gr / newsit.gr

Εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: 

Έληξε η πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο στο κέντρο της Αθήνας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κινητοποίηση εκπαιδευτικών
Μαζική κινητοποίηση στο Μεταξουργείο: Εκπαιδευτικοί και γονείς ένωσαν φωνές κατά των συμπτύξεων (Εικόνες)
«Καμία σύμπτυξη – Το μέλλον των παιδιών μας δεν συγχωνεύεται» το μήνυμα της σημερινής κινητοποίησης στην Α΄ ΔΙΠΕ Αθήνας
Μαζική κινητοποίηση στο Μεταξουργείο: Εκπαιδευτικοί και γονείς ένωσαν φωνές κατά των συμπτύξεων (Εικόνες)
Ο δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας για Άγνωστο Στρατιώτη: «Μόλις γίνει ανάθεση για την καθαριότητα θα κινηθούμε νομικά»
«Η αλλαγή έγινε μετά την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι» - Ο Χάρης Δούκας επικαλείται το άρθρο 101 και προαναγγέλλει νομικές ενέργειες
Χάρης Δούκας για Άγνωστο Στρατιώτη: «Μόλις γίνει ανάθεση για την καθαριότητα θα κινηθούμε νομικά»