atheneaum palace
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός του ενδεχόμενου εμπρησμού υπάρχουν και άλλα στοιχεία που επέβαλαν την ανάληψη της έρευνας από την αστυνομία

Η Ασφάλεια Αττικής ανέλαβε την έρευνα για την πυρκαγιά στο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού, για την οποία, από την πρώτη στιγμή υπήρξαν ενδείξεις εμπρησμού.

Η υπόθεση, που έφυγε πλέον από την αρμοδιότητα της πυροσβεστικής, ανατέθηκε στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, καθώς το περιστατικό θεωρείται πολύ σοβαρό απ' την αστυνομία: Υπάρχουν τρεις τραυματισμοί ενοίκων, εκ των οποίων μια 24χρονη τουρίστρια, που φέρει και εγκαύματα, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου και η κατάσταση της θεωρείται πολύ σοβαρή.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο όροφο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά και στον διάδρομο του δευτέρου ορόφου, βρέθηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό.

Πληροφορίες ωστόσο, από αρμόδιες πηγές, αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία που επέβαλαν την ανάληψη της έρευνας για την υπόθεση από την αστυνομία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κανελος
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
Ο Ανδρέας θα λείψει πολύ. Όχι μόνο ως συνάδελφος, αλλά ως φίλος, ως συνοδοιπόρος, ως δάσκαλος με την ουσιαστική σημασία της λέξης.
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
panelladikes-exetaseis
Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;

Κάθε χρόνο, με την ίδια σχεδόν τελετουργική ακρίβεια, επαναλαμβάνεται ένα γνώριμο σκηνικό. Οι

Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;