Ορίστηκε εκπρόσωπος στον ΟΟΣΑ ο «Γερούν Γερά» με απόφαση Κικίλια
Ο Ομότιμος Καθηγητής Οργάνωσης και Οικονομικών Υγείας, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Λυκούργος Λιαρόπουλος, θα εκπροσωπεί την Ελλάδα για θέματα υγείας στον ΟΟΣΑ

«Γερούν..γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά!! Ποιός περίμενε ότι η Ελλάδα θα ήταν με τον ντζιτζιφιόγκο με τις μπούκλες. Και όμως!!».

Με αυτή την ανάρτηση έγινε ευρύτατα γνωστός στη δημόσια σφαίρα ο Λυκούργος Λιαρόπουλος το 2015/

Με απόφαση του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τον όρισε ως Εθνικό Εκπρόσωπο στην επιτροπή υγείας για τα δεδομένα υγείας και εμπειρογνωμόνων λογαριασμών υγείας του ΟΟΣΑ τον Λυκούργο Λιαρόπουλο.

«Ο Βαρουφάκης ως γνήσιος Ελλην νομίζω ότι με bullshits και χαμογελάκια θα κέρδιζε την παρτίδα. Συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει. Οταν κάνεις τον έξυπνο σε λαούς που έχουν περάσει από τον Διαφωτισμό με όπλο σου τη φουστανέλλα. Ευτυχώς ο Ολλανδός δεν μάσησε. Η συνέχεια στο Eurogroup…!!!» έγραφε σε  ανάρτηση, για τις διαπραγματεύσεις του 2015.

«Αν και νοιώθω πραγματικά υπερήφανος για το «Γερούν γερά….», είμαι ακόμη πιο περήφανος γιατί παραιτήθηκα από τη θέση αυτή την επομένη της εκλογής ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015» έγραφε σε πιο πρόσφατη ανάρτηση.

σχετικά άρθρα

Εγχειρίδιο Προφορικής Ιστορίας - Ένας χρήσιμος οδηγός για τα σχολεία
Εγχειρίδιο Προφορικής Ιστορίας - Ένας χρήσιμος οδηγός για τα σχολεία
Ένας χρήσιμος οδηγός για τα σχολεία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν σχετικές δράσεις, σε επιμέλεια της ιστορικού Τασούλας Βερβενιώτη και της...
Εγχειρίδιο Προφορικής Ιστορίας - Ένας χρήσιμος οδηγός για τα σχολεία