Συλλήψεις στο «Ελ. Βενιζέλος»: Προσπάθησαν να περάσουν πάνω από 9 κιλά ηρωίνης στην Ελλάδα
Πάνω από εννέα κιλά ηρωίνη φέρονται ότι επιχείρησαν να εισάγουν στην Ελλάδα δύο άνδρες

Οι άνδρες συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.

Πρόκειται ένα 56χρονο Βρετανό και έναν 30χρονο Πακιστανό, οι οποίοι εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια, και συνελήφθησαν.

Οι δύο συλληφθέντες έφτασαν αεροπορικώς στην Αθήνα, προερχόμενοι από Λαχόρη Πακιστάν, μέσω Ντόχα Κατάρ. Συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί φέρονται ότι μετέφεραν ποσότητα ηρωίνης, βάρους 9 κιλών και 246 γραμμαρίων, σε πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο της αποσκευής τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παιδι
Όταν οι τοίχοι γίνονται καμβάς: Πρακτικές λύσεις για να καθαρίσετε παιδικά «έργα τέχνης»
Από μαρκαδόρους μέχρι κηρομπογιές, δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το σπίτι σας χωρίς άγχος – και χωρίς να περιορίσετε τη φαντασία των παιδιών.
Όταν οι τοίχοι γίνονται καμβάς: Πρακτικές λύσεις για να καθαρίσετε παιδικά «έργα τέχνης»
μαρινης
Σπύρος Μαρίνης (Πρόεδρος της ΔΟΕ) στο alfavita.gr: «Η αξιολόγηση διαλύει τη δημόσια παιδεία - Υποχρηματοδότηση και ελλείψεις οδηγούν σε αποδόμηση του σχολείου»
Συνέντευξη Προέδρου ΔΟΕ στο alfavita.gr για την αξιολόγηση, την υπόχρηματοδότηση, τις διώξεις εκπαιδευτικών και την εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης
Σπύρος Μαρίνης (Πρόεδρος της ΔΟΕ) στο alfavita.gr: «Η αξιολόγηση διαλύει τη δημόσια παιδεία - Υποχρηματοδότηση και ελλείψεις οδηγούν σε αποδόμηση του σχολείου»
daskala
Ιδιωτικά σχολεία: Σκάνδαλο με τις παραιτήσεις - Απλήρωτη εργασία σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς
Το «κόλπο» των ιδιωτικών σχολείων για μείωση κόστους - Πώς εκβιάζουν τους εκπαιδευτικούς να δουλεύουν «τζάμπα»
Ιδιωτικά σχολεία: Σκάνδαλο με τις παραιτήσεις - Απλήρωτη εργασία σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς