Ασπρόπυργος: Χειροπέδες σε 20χρονο για ρατσιστικές επιθέσεις και ληστεία σε βάρος αλλοδαπών
Ο 20χρονος συνελήφθη, καθώς πρωταγωνίστησε σε δύο πρόσφατες επιθέσεις, τραυματίζοντας συνολικά οκτώ άτομα - Συμμετείχε σε ομάδα ατόμων με μαχαίρια, σιδερογροθιές και μεταλλικά αντικείμενα

Για ρατσιστικές επιθέσεις συνελήφθη, το απόγευμα της Παρασκευής, ένας 20χρονος στον Ασπρόπυργο, μετά από αναζήτηση της αστυνομίας. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά αλλοδαπών.

Σε βάρος του 20χρονου είχε σχηματισθεί δικογραφία καθώς, σύμφωνα με την αστυνομίας, πρωταγωνίστησε σε δύο επιθέσεις με ρατσιστικό κίνητρο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής της 10-10-2019 στον Ασπρόπυργο, ο 20χρονος μαζί με ομάδα ατόμων με μαχαίρια, σιδερογροθιές και μεταλλικά αντικείμενα, επιτέθηκαν και προκάλεσαν σοβαρά τραύματα σε έξι αλλοδαπούς, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, εκτόξευαν υβριστικές φράσεις για τη χώρα καταγωγής των θυμάτων.

Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα και πάλι βραδινές ώρες, την Παρασκευή 15-11-2019, έξω από κατάστημα εστίασης, στον Ασπρόπυργο. Ο 20χρονος επιτέθηκε, χρησιμοποιώντας μεταλλικό αντικείμενο και σιδερογροθιά και τραυμάτισε δύο αλλοδαπούς.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.

σχετικά άρθρα

Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Φρικτό θέαμα με δεκάδες νεκρά φλαμίνγκο στην Αλυκή Λάρνακας - Το φαινόμενο αν και παρατηρείται εβδομάδες, τώρα παίρνει διαστάσεις με φωτογραφίες που...
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο