κακοκαιρία
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το πέρασμα του «Γηρυόνη» από τις δύο παραπάνω περιοχές και οι έντονες βροχοπτώσεις μετέτρεψαν δρόμους σε ποτάμια

Νέα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία σε Ολυμπιάδα Χαλκιδικής και Θάσο, που είχαν πληγεί και τα προηγούμενα 24ωρα από πλημμυρικά φαινόμενα. Το πέρασμα του «Γηρυόνη» από τις δύο παραπάνω περιοχές και οι έντονες βροχοπτώσεις χθες το βράδυ μετέτρεψαν δρόμους σε ποτάμια, ενώ σπίτια πλημμύρισαν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει για την μεταφορά εγκλωβισμένων ατόμων.

   Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στη Θάσο η Υπηρεσία δέχθηκε επτά κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην περιοχή του Λιμένα και στην ίδια περιοχή πραγματοποίησε μεταφορά τεσσάρων ατόμων σε ασφαλές σημείο από ισόγεια κατοικία.

   Στην περιοχή της Ιερισσού και της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής η Πυροσβεστική, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, δέχθηκε 25 κλήσεις και πραγματοποίησε 14 αντλήσεις. Εξάλλου στην Ιερισσό στήθηκε επιχείρηση για την μεταφορά άνδρα που είχε εγκλωβιστεί σε ποιμνιοστάσιο και είναι καλά στη υγεία του. 

   Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα κύλησε η νύχτα στη Θεσσαλονίκη όπου ο «Γηρυόνης» έκανε την εμφάνισή του κυρίως μέσω των δυνατών ανέμων που έπνεαν χθες στο πολεοδομικό συγκρότημα, με την Πυροσβεστική να επεμβαίνει σε περισσότερες από πενήντα περιπτώσεις για κοπές δένδρων και απομάκρυνση αντικειμένων από δρόμους και πεζοδρόμια.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Υπουργείο Παιδείας: Ποια σχολεία μετονομάζονται σε "Αντώνης Σαμαράκης" και "Διδώ Σωτηρίου"
Σε ΦΕΚ η απόφαση της υπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, για τη μετονομασία δύο σχολείων
Υπουργείο Παιδείας: Ποια σχολεία μετονομάζονται σε "Αντώνης Σαμαράκης" και "Διδώ Σωτηρίου"
Ημερίδα για το νέο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Ημερίδα για το νέο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για το νέο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του ΓΠΑ και το Ινστιτούτο “ΔΑΜΙΑ”
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Ημερίδα για το νέο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα
panteios
Τριγμοί στο Πάντειο για τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού με το Columbia - Κοντά σε παραίτηση η Πρύτανης
Στα πρόθυρα θεσμικής ρήξης το Πάντειο: Το κοινό μεταπτυχιακό με το Columbia ανάβει «φωτιές» για τα δίδακτρα
Τριγμοί στο Πάντειο για τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού με το Columbia - Κοντά σε παραίτηση η Πρύτανης