Καιρός: Σήμερα αλλάζει το σκηνικό – Πότε θα βρέξει στην Αθήνα και πού έρχονται καταιγίδες

Κοινωνία 0

Τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη: Σε 15 ημέρες να εκκενωθούν όλες οι καταλήψεις

Κ-ΒΟΧ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

«Τελεσίγραφο» προς πάσα κατεύθυνση αποδίδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καλώντας όσους διαμένουν ή συμμετέχουν σε καταλήψεις δημοσίων ή ιδιωτικών χώρων να αποχωρήσουν άμεσα.

Διευκρινίζεται μάλιστα ότι αν στα εν λόγω κτήρια διαμένουν πρόσφυγες, αυτοί θα οδηγηθούν στους καταυλισμούς που δημιουργούνται στην ενδοχώρα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Καλούνται όσοι παρανόμως έχουν καταλάβει κτήρια, δημόσια ή ιδιωτικά, να τα εκκενώσουν. Εάν σε αυτά στεγάζονται αιτούντες άσυλο ή υπήκοοι τρίτων χωρών, να ενημερωθούν ότι θα μεταφερθούν σε δομές παραμονής της ενδοχώρας. Για τον σκοπό της μετακίνησης, θα επικοινωνήσουν μαζί τους, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Εάν τα κτήρια είναι ιδιωτικά, για να παραμείνουν οι σημερινοί καταληψίες χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να συμφωνήσουν σε όρους μίσθωσης.

Η προθεσμία για την εκκένωση είναι 15 ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσης στον Τύπο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία