αστυνομία
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μη αληθής αποδείχθηκε η καταγγελία μίας 14χρονης από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία άγνωστος τη νάρκωσε με αναισθητική ουσία και την οδήγησε σε υπό ανέγερση κτίριο όπου και τη βίασε

Η Αστυνομία, σύμφωνα με το Thestival.gr, εκτιμά ότι η ανήλικη επινόησε την ιστορία του βιασμού για να δικαιολογήσει στους γονείς της την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η 14χρονη, εξιστορώντας το γεγονός του υποτιθέμενου βιασμού, υπέπεσε σε αντιφάσεις. Οι αστυνομικοί που μίλησαν μαζί της κατάλαβαν εξαρχής ότι το συμβάν του βιασμού ήταν κατασκεύασμα της φαντασίας της. Μια από τις αντιφάσεις της κατάθεσης της ανήλικης ήταν ότι αρχικώς ανέφερε πως δέχτηκε την επίθεση σε υπό ανέγερση κτίριο, ενώ στη συνέχεια δήλωνε πως όλα έγιναν στην είσοδο του σπιτιού της.

Αμέσως μετά την καταγγελία η 14χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική. Υποβλήθηκε σε αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις. «Εξετάστηκε από τους παιδιάτρους του νοσοκομείου. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Δεν χρειάστηκε να κληθεί ιατροδικαστής. Η νεαρή είναι καλά στην υγεία της και σήμερα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε στο thestival, η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε από την πρώτη στιγμή η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΟΕ
ΔΟΕ: Στήριξη στον πρόεδρο του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου απέναντι σε αγωγή για συνδικαλιστική δράση
Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας καταγγέλλει κλίμα αυταρχισμού και υπερασπίζεται το δικαίωμα των εκπαιδευτικών σωματείων στη δημόσια παρέμβαση και τη...
ΔΟΕ: Στήριξη στον πρόεδρο του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου απέναντι σε αγωγή για συνδικαλιστική δράση
Το Μέγαρο Μαξίμου βγάζει τα «μεγάλα μαχαίρια» κατά του Αλέξη Τσίπρα με φόντο την «ΕΛΑΣ»
Το Μαξίμου βγάζει τα «μεγάλα μαχαίρια» κατά του Τσίπρα με φόντο την «ΕΛΑΣ»
«Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω» το πρώτο σχόλιο από το Μέγαρο Μαξίμου - «Γαλάζιο» πρέσινγκ στους κεντρώους ψηφοφόρους
Το Μαξίμου βγάζει τα «μεγάλα μαχαίρια» κατά του Τσίπρα με φόντο την «ΕΛΑΣ»