Warning message

Unable to retrieve https://www.facebook.com/iliopoulosnasos/videos/2454838021456858/ at this time, please check again later.
Δήμητρα – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη
Είχε συμμετάσχει σε συγκεντρώσεις μίσους που κατέληξαν στο πογκρόμ του 2011 στο κέντρο της Αθήνας

Δεκτή έγινε από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη η παραίτηση της Δήμητρας-Ινέζ Αγγελή-Λυκούδη από τη θέση της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για το Παιδί. 

«Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας», ανακοίνωσε ο δήμος.

Προηγήθηκε η καταγγελία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», Νάσου Ηλιόπουλου, που ζήτησε την αποπομπή της κ. Λυκούδη, και ανήρτησε στο Facebook βίντεο του 2011 από «συγκέντρωση που κατέληξε στο αιματηρό πογκρόμ στο κέντρο της Αθήνας» κατά την οποία η κ. Λυκούδη καλεί τους πολίτες «να καθαρίσει όλη η περιοχή».

https://www.facebook.com/iliopoulosnasos/videos/2454838021456858/

Στο οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται ακολούθως ο Ηλίας Κασιδιάρης, να ζητάει από τους συγκεντρωμένους «να είστε στον δρόμο, να δώσετε τον αγώνα». Ο ίδιος τις επόμενες μέρες βρέθηκε στον δρόμο καθώς ήταν ο ενορχηστρωτής του πογκρόμ που οργάνωσε η ναζιστική οργάνωση με αφορμή τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη.

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος με την «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας», σχολίασε πως «η καταγγελία για την συμμετοχή στις ρατσιστικές συνάξεις μίσους των χρυσαυγιτών για την Ινές Λυκούδη και για την ανοχή στη σεξιστική χυδαιότητα για την Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή Λιάγκα, με την διακωμώδηση της σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος φοιτήτριας, ανάγκασε στις παραιτήσεις των συμβούλων του Μπακογιάννη από τις θέσεις ευθύνης».

«Άραγε γιατί έχουν ακόμη θέση στην παράταξη του; Ανέχεται για την παράταξη του ανοικτά φιλοφασιστικές και ρατσιστικές αντιμετωπίσεις; Τα περί πολιτικής εκμετάλλευσης είναι άσφαιρα πυρά καθώς χρειάστηκε η μαζική κινητοποίηση για να υπάρξει αυτό το βήμα. Αναμένουμε και καθαρή δήλωση του κυρίου Μπακογιάννη ότι θα δοθούν οι αίθουσες του 144 δημοτικού σχολείου για την συνέχιση της λειτουργίας του σχολείο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος "η Ενότητα"».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα