Warning message

Unable to retrieve https://www.facebook.com/vassilis.kassavetis/videos/10219798491174107/ at this time, please check again later.
Αγριογούρουνα στον Διόνυσο προκαλούν αναστάτωση στους κατοίκους και ατύχημα με ΙΧ

Αγριογούρουνο που πετάχτηκε στο δρόμο προκάλεσε χθες ατύχημα στον Διόνυσο με διερχόμενα αυτοκίνητα. Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή εχουν εμφανιστεί ομάδες αγριογούρουνων, φέρνοντας έτσι την Αθήνα πιο κοντά στη...Ρώμη (κλικ) όπου εμφανίστηκαν αγριογούρουνα στα βόρεια προάστια!

Η εμφάνιση των αγριογούρουνων όμως και το ατύχημα που συνέβη, έφερε στο προσκήνιο και το ζήτημα της ταχύτητας των οχημάτων σε κατοικημένη περιοχή. Δείτε πως σχολιάζουν την εμφάνιση των αγριογούρουνων δίπλα στα σπίτια τους κάτοικοι της περιοχής στο Facebook:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ(ΕΥΤΥΧΩΣ)

Διάβασα χτες για το ευτυχώς χωρίς θύματα ατύχημα με το αγριογούρουνο στην λεωφόρο Διονύσου.

Για πρώτη φορά το όχημα και ο οδηγός κινδυνεύει από την σύγκρουση με ένα ζώο λόγω του μεγέθους του. Δεν έχω δει μέχρι τώρα ποτέ ένα ποστ για τα άμοιρα αλεπουδάκια , γατάκια, χελώνες που έχουν χάσει την ζωή τους από την απροσεξία και την ταχύτητα των οδηγών στην Διονύσου αλλά και στις εντός του οικισμού οδούς..Από αυτά φυσικά δεν κινδυνεύει ο προφυλακτήρας ή το φανάρι του αυτοκινήτου αλλά ούτε η ζωή μας. Στην θέση χτες του αγριογούρουνου θα μπορούσε να ήταν ένα απρόσεκτο παιδί που πετάχτηκε στο δρόμο. Τότε θα θρηνούσαμε το παιδί και όχι τον προφυλακτήρα. Τα αγριογούρουνα μας δίνουν μια χρυσή ευκαιρία αφού οι οδικές πινακίδες δεν έχουν αξία και οι νόμοι ασφαλούς οδήγησης δεν τηρούνται.. Ας βάλουμε λοιπόν παντού σήματα ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ.. Ίσως έτσι σταματήσουν όλοι αυτοί που κορνάρουν , βρίζουν εμένα και την οικογένειά μου επειδή πηγαίνω στην Διονύσου με έως 50 χλμ/ωρα και εντός του οικιστικού ιστού με έως 30 χλμ όπως ο νόμος ορίζει και τους καθυστερώ. Ίσως προβληματίσει όλους αυτούς που προσπερνούν στην Διονύσου με 100 χλμ/ώρα περνώντας στο αντίθετο ρεύμα και βλέποντας καθημερινά το χάρο με τα μάτια μου. Επιτέλους ένας προστατευτικός εχθρός στον δρόμο...Μαζί με τα αγριογούρουνα ίσως γλυτώσουν μερικά από τα υπόλοιπα άγρια ζώα της πανίδος μας αλλά και τα παιδιά μας. Πινακίδες παντού!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ . Δεν λέω ότι είναι ευχάριστο να ζούμε με ένα υπερπληθυσμό αγριογούρουνων μαζί αλλά τι να κάνουμε . Να πάρουμε καραμπίνες όπως κάποιοι προτείνουν και να τους κάνουμε γεύμα για τα παιδιά μας;;; Όχι φυσικά μπορεί να βρεθούν πιο λογικές λύσεις. Και μην ξεχνάμε ότι όσοι επιλέξαμε να ζούμε εδώ το επιλέξαμε πρωτίστως για αυτήν την μαγική άμεση επαφή με την φύση Την πανιδα της και την χλωρίδα της . Ή όχι.. Ας συμβιώσουμε λοιπόν με ότι η φύση μας φανερώνει. Άλλωστε περισσότερο κινδυνεύουμε από την έλλειψη ασφάλειας, αστυνόμευσης και λειτουργίας των υποδομών στον δήμο (ρεύμα, νερό κλπ), από τους ίδιους τους ανθρώπους τελικά παρά από τα πλάσματα του Θεού. Καλή σας μέρα. Με υγεία και με καλή διάθεση

Σημερινό βίντεο με αγριογούρουνα στη Ρεα:

https://www.facebook.com/vassilis.kassavetis/videos/10219798491174107/

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κνητοπ
Σοκ σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ: Βίαιη σύλληψη καθηγήτριας επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις προσαγωγές φοιτητών (Vid)
Σοκαριστικό βίντεο με επίθεση της αστυνομίας σε καθηγήτρια πανεπιστημίου
Σοκ σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ: Βίαιη σύλληψη καθηγήτριας επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις προσαγωγές φοιτητών (Vid)
eksetaseis
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία
Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής...
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία