Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων: Εδώ και 45 χρόνια έχουμε πολιτικό πρόβλημα με το άσυλο
Δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ

«Πολιτικό ήταν το πρόβλημα που 45 χρόνια είχαμε αυτού το είδους το άσυλο στα ΑΕΙ» επισήμανε στον ΣΚΑΪ την Τρίτη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος.

«Μέχρι πριν από λίγους μήνες ήμασταν στο μηδέν και πήγαμε στο 100, δυστυχώς ή ευτυχώς ήμασταν στο μηδέν, στατικοί, ήμασταν στο Πολυτεχνείο και καιγόμασταν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάκος εξηγώντας τις όποιες δυσλειτουργίες μπορεί να υπάρχουν στον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ στην παρούσα φάση.

Κατήγγειλε στο σημείο αυτό βιομηχανία μηνύσεων εναντίον των αστυνομικών. «Ξέρετε πόσες μηνύσεις έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, ιδιαιτέρα τα χρόνια των μνημονίων; Ξέρετε πόσοι βουλευτές πήγαιναν μάρτυρες κατηγορίας εναντίον των αστυνομικών; Είχαν στήσει βιομηχανία μηνύσεων εναντίον των αστυνομικών» ανέφερε.

Ερωτηθείς για τις διαμαρτυρίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ 25 που είχαν πάει στην ΑΣΟΕΕ ο Δημοσθένης Πάκος σχολίασε ότι «δεν μού προκαλεί η εικόνα πρώην υπουργών και βουλευτών, δεν μού προκάλεσε καμία εντύπωση, τα έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια, ορισμένοι υποστηρίζουν θλιβερές μειοψηφίες».

«Κάνει επιχείρηση η ΕΛΑΣ επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ, βρίσκει ορμητήρια με υλικά που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά και να τραυματίσουν ανθρώπους και δεν μιλάει κανείς» δήλωσε.

Ο κ. Πάκος εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι μπορούν να βρεθούν και αλλά ανάλογα ευρήματα στους χώρους των πανεπιστημίων. 

σχετικά άρθρα

ΗΠΑ: Σύλληψη 12χρονης μαθήτριας που απείλησε στο Snapchat να σκοτώσει συμμαθητές της
ΗΠΑ: Σύλληψη 12χρονης μαθήτριας που απείλησε στο Snapchat να σκοτώσει συμμαθητές της
Σύμφωνα με τις αρχές, η απειλή περιλάμβανε λίστα μαθητών από το σχολείο της που θα πυροβολούσε και θα σκότωνε
ΗΠΑ: Σύλληψη 12χρονης μαθήτριας που απείλησε στο Snapchat να σκοτώσει συμμαθητές της