Thumbnail
Σε διαθεσιμότητα ο 60χρονος

Δεύτερη μήνυση για ασέλγεια ανηλίκου κατατέθηκε κατά του 60χρονου ιερέα από τη Νότια Κέρκυρα, στις δικαστικές αρχές Κέρκυρας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη νέα μήνυση που κατατέθηκε, ο ιερέας φέρεται να ασελγούσε πριν από τέσσερα χρόνια και σε μία 10χρονη, που σήμερα είναι 14 ετών.

Ο 60χρονος ιερέας με απόφαση του Μητροπολίτη Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, έχει τεθεί, από τις αρχές του Οκτώβρη, σε αργία, μετά και την πρώτη μήνυση που είχε κατατεθεί εις βάρος του από γονείς μίας 16χρονης, σήμερα, ανήλικης, σύμφωνα με την οποία φέρεται ο ιερέας να ασελγούσε, προ 6ετίας, εις βάρος της, όταν αυτή ήταν 10 ετών.

Το συμβάν σύμφωνα με την πρώτη μηνυτήρια αναφορά, φέρεται ότι λάμβανε χώρα στην ενορία που λειτουργούσε τότε ο ιερέας, ενώ στη δεύτερη περίπτωση φέρεται να λάμβανε χώρα σε διπλανό χωριό.

Μέχρι αυτή την ώρα και σε διάστημα μικρότερο του μηνός οι Εισαγγελικές Αρχές Κέρκυρας φέρεται να έχουν ολοκληρώσει την προανακριτική εξέταση για την πρώτη υπόθεση ασέλγειας ανηλίκου, ενώ ο ιερέας που κλήθηκε σήμερα να καταθέσει, δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από γονείς και συγγενείς των ανήλικων κοριτσιών, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δηλώνοντας αδιαθεσία.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η δικογραφία που έχει συσταθεί εναντίον του ιερέα να είναι στα «χέρια» του Εισαγγελέα Κέρκυρας.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων, Νεκτάριος, εκτός ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα τον 60χρονο ιερέα και τον έβαλε σε κατάσταση αργίας από κάθε ιεροπραξία, όρισε παράλληλα Εκκλησιαστικό Ανακριτή για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και αναμένει τα επίσημα στοιχεία από την Δικαιοσύνη για να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nazi
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
Προδημοσίευση από την εμπλουτισμένη νέα έκδοση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
sklirinsi
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ότι οι ασθενείς με αυτά τα αυτοαντισώματα είχαν αυξημένα επίπεδα νευροϊνιδίων χαμηλού μοριακού βάρους (Nfl), πρωτεϊνικά...
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα