ασθενοφόρο
Αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι ο άνδρας είχε μαχαιρωθεί, όμως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το υλικό των καμερών

Ο άγνωστος άνδρας, πιθανότατα αλλοδαπός, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, το μεσημέρι, στον σταθμό Μοναστηράκι, πέθανε, σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία.

Αρχικά υπήρχε η εντύπωση, ότι ο άνδρας, που εντοπίστηκε αιμόφυρτος, είχε μαχαιρωθεί. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί είπαν σε αστυνομικούς, ότι δεν έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Η αστυνομία εξετάζει κάμερες ασφαλείας, ενώ διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Ωστόσο, σύμφωνα και με τη ΣΤΑΣΥ, από το υλικό των καμερών που εξέτασε δεν φαίνεται ο άνδρας να ήρθε σε επαφή με κάποιο άλλο άτομο κατά τη μετακίνησή του από τον σταθμό του μετρό «Κεραμεικός» έως την αποβίβασή του στον σταθμό «Μοναστηράκι», ενώ σημειώνεται ότι κινούνταν βοηθούμενος από περιπατητήρα (πι).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαράκη
Αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί στο εξωτερικό: Εξασφαλισμένο το επιμίσθιο για το 5ο έτος
Γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστεί το επιμίσθιο και για το 6ο έτος, σύμφωνα με δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη
Αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί στο εξωτερικό: Εξασφαλισμένο το επιμίσθιο για το 5ο έτος