Κεφαλονιά: Σοβαρό περιστατικό βίας - Στο νοσοκομείο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο
Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό βίας που έγινε μέσα στο προαύλιο ενός σχολείου στην Κεφαλονιά έστειλε στο νοσοκομείο έναν ανήλικο μαθητή.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, το μεσημέρι της Τρίτης ένας ανήλικος μαθητής του ΕΠΑΛ Αργοστολίου βρέθηκε μετά τη λήξη των μαθημάτων στο Γυμνάσιο της περιοχής Κεραμειές, όπου φοιτούσε ως την περυσινή περίοδο. Εκεί, φέρεται να επιτέθηκε σε έναν 15χρονο μαθητή της τρίτης τάξης και τον γρονθοκόπησε για άγνωστο λόγο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας με τραύματα στο πρόσωπο και ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση κατά του ανήλικου δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καλλιτέχνες για προσφυγικά
Προσφυγικά: Αλεξίου, Λάνθιμος, Μάλαμας και δεκάδες ακόμη καλλιτέχνες στηρίζουν τους απεργούς πείνας
«Ιστορική γειτονιά αντιστάσεων» τα Προσφυγικά: Ηχηρό μήνυμα από τον κόσμο του πολιτισμού
Προσφυγικά: Αλεξίου, Λάνθιμος, Μάλαμας και δεκάδες ακόμη καλλιτέχνες στηρίζουν τους απεργούς πείνας