Καλαμάτα: Ανήλικος βρέθηκε μέσα στα αίματα στο δρόμο από οδηγό του ΚΤΕΛ
Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε και νοσηλεύεται το παιδί

Μέσα στα αίματα εντοπίστηκε γύρω στις 8.15 το βράδυ ένας ανήλικος να περιφέρεται στο δρόμο της Μικρής Μαντίνειας με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, κοντά στο “Ακτή Ταΰγετος”. Το παιδί το εντόπισε οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας της γραμμής 7, που εκτελούσε εκείνη την ώρα το δρομολόγιο προς Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το messinialive.gr το παιδί, ηλικίας περίπου 12 με 13 χρονών, περπατούσε στην άκρη του δρόμου, μέσα στα αίματα σε πρόσωπο και μπλούζα, ενώ έδειχνε χαμένο. Εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν ότι κανείς από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε στο θέαμα ενός παιδιού που περπατούσε μόνο του στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ σταμάτησε και επιβίβασε το παιδί που έδειχνε φοβισμένο, και γεμάτο αίματα. Σε ερώτηση του οδηγού, πως βρέθηκε εκεί, ο μικρός είπε ότι έμενε πιο πέρα και πως είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του. Ωστόσο, δεν είχε μαζί του το ποδήλατο, και δεν θυμόταν τι έγινε.

Ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στο σπίτι του. Ο οδηγός του λεωφορείου και ένας επιβάτης ειδοποίησαν την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, και τους γονείς του ανήλικου, που έφτασαν στο σημείο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη στο παιδί και βρέθηκε χτυπημένο και χωρίς το ποδήλατο.

Ο 12χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας με βαθύ θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο, ευτυχώς εκτός κινδύνου. Δεν έχει διευκρινιστεί πως συνέβη ο τραυματισμός του παιδιού, αν δηλαδή έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος ή χτύπησε μόνος του πέφτοντας με το ποδήλατο, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα το ποδήλατο και το παιδί δεν θυμάται τι ακριβώς του συνέβη. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη στην περιοχή που εντοπίστηκε ο 12χρονος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: Οι Πρυτανικές Αρχές καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής
Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου για την επίθεση εξτρεμιστικών στοιχείων στο σπίτι του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής
ΑΠΘ: Οι Πρυτανικές Αρχές καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής
Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός Παιδείας
Ζαχαράκη: Διακρίσεις και υποτροφίες για τους κορυφαίους φοιτητές αύριο Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής
Τελετή Απονομής Βραβείων Αριστείας – Έτος Εισαγωγής 2025 - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026 (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη)
Ζαχαράκη: Διακρίσεις και υποτροφίες για τους κορυφαίους φοιτητές αύριο Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής
μικροπλαστικά
Καινοτομία από τα ελληνικά πανεπιστήμια: Φοιτητές ανέπτυξαν προβιοτικό κατά των μικροπλαστικών
Μια επιστημονική ιδέα με διεθνή προοπτική φιλοδοξεί να περιορίσει τη συσσώρευση μικροπλαστικών στον ανθρώπινο οργανισμό
Καινοτομία από τα ελληνικά πανεπιστήμια: Φοιτητές ανέπτυξαν προβιοτικό κατά των μικροπλαστικών