Καλαμάτα: Ανήλικος βρέθηκε μέσα στα αίματα στο δρόμο από οδηγό του ΚΤΕΛ
Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε και νοσηλεύεται το παιδί

Μέσα στα αίματα εντοπίστηκε γύρω στις 8.15 το βράδυ ένας ανήλικος να περιφέρεται στο δρόμο της Μικρής Μαντίνειας με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, κοντά στο “Ακτή Ταΰγετος”. Το παιδί το εντόπισε οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας της γραμμής 7, που εκτελούσε εκείνη την ώρα το δρομολόγιο προς Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το messinialive.gr το παιδί, ηλικίας περίπου 12 με 13 χρονών, περπατούσε στην άκρη του δρόμου, μέσα στα αίματα σε πρόσωπο και μπλούζα, ενώ έδειχνε χαμένο. Εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν ότι κανείς από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε στο θέαμα ενός παιδιού που περπατούσε μόνο του στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ σταμάτησε και επιβίβασε το παιδί που έδειχνε φοβισμένο, και γεμάτο αίματα. Σε ερώτηση του οδηγού, πως βρέθηκε εκεί, ο μικρός είπε ότι έμενε πιο πέρα και πως είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του. Ωστόσο, δεν είχε μαζί του το ποδήλατο, και δεν θυμόταν τι έγινε.

Ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στο σπίτι του. Ο οδηγός του λεωφορείου και ένας επιβάτης ειδοποίησαν την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, και τους γονείς του ανήλικου, που έφτασαν στο σημείο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη στο παιδί και βρέθηκε χτυπημένο και χωρίς το ποδήλατο.

Ο 12χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας με βαθύ θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο, ευτυχώς εκτός κινδύνου. Δεν έχει διευκρινιστεί πως συνέβη ο τραυματισμός του παιδιού, αν δηλαδή έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος ή χτύπησε μόνος του πέφτοντας με το ποδήλατο, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα το ποδήλατο και το παιδί δεν θυμάται τι ακριβώς του συνέβη. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη στην περιοχή που εντοπίστηκε ο 12χρονος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολεία Ηλιούπολης
Μια μητέρα μαθητή σε ειδικό σχολείο: «Μιλούν για «συμπερίληψη», για "στήριξη" και φέρονται σα να είναι τα παιδιά μας "βαλίτσες"
«Ποτέ δεν φανταζόμουν πως το σχολείο του παιδιού μου θα έπρεπε να δώσω τόση μεγάλη μάχη»
Μια μητέρα μαθητή σε ειδικό σχολείο: «Μιλούν για «συμπερίληψη», για "στήριξη" και φέρονται σα να είναι τα παιδιά μας "βαλίτσες"
ptisi-aeroplano
Βόλος – Αθήνα σε 31 λεπτά: Ξεκινούν πτήσεις υδροπλάνων της Hellenic Seaplanes με πτήσεις τσάρτερ
Μετά από 12 χρόνια προσπαθειών, τα υδροπλάνα συνδέουν τον Βόλο με την Αθήνα, προσφέροντας γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση — Πρώτη πτήση την Κυριακή 5/7
Βόλος – Αθήνα σε 31 λεπτά: Ξεκινούν πτήσεις υδροπλάνων της Hellenic Seaplanes με πτήσεις τσάρτερ