Συλλαλητήριο

Σήμερα ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Επενδύω στην Ελλάδα», το λεγόμενο «αναπτυξιακό».

Αντιδρώντας στις ρυθμίσεις που αυτό επιφέρει στα εργασιακά, συνδικαλιστικοί φορείς πραγματοποιούν τις εξής κινητοποιήσεις.

Νέα συλλαλητήρια έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, ημέρα ψήφισης του αναπτυξιακού νομοσχεδίου στη Βουλή, από την ΑΔΕΔΥ το ΕΚΑ, την ΠΟΕ-ΟΤΑ και το ΠΑΜΕ. 

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ), οι οποίοι θα κάνουν και πορεία προς το Σύνταγμα. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Το απόγευμα, στις 17:00 και στις 18:00, έχουν προγραμματίσει τις δικές τους κινητοποιήσεις το ΕΚΑ και η ΑΔΕΔΥ, αντίστοιχα. Συγκέντρωση πρωτοβάθμιων σωματείων στην πλατεία Κολοκοτρώνη, στις 6μμ.

Διοργανώνουν συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, διαμαρτυρόμενοι για διατάξεις του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Τέλος,το ΠΑΜΕ καλεί σε ξεχωριστή συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 18:30.

Συλλαλητήριο πραγματοποιούν και φοιτητικοί σύλλογοι, αντιτιθέμενοι στις διατάξεις του «αναπτυξιακού» που αφορούν την Παιδεία και την εκπαιδευτική κυβερνητική πολιτική.

Ώρα 12 το μεσημέρι: Στα Προπύλαια, συλλαλητήριο φοιτητικών συλλόγων που αντιδρούν στην εξίσωση πτυχίων κολλεγίων – δημοσίων ΑΕΙ και στην οικονομική «απελευθέρωση» των μεταπτυχιακών. Αξιώνουν, επίσης, να μην καταργηθούν οι σχολές ελεύθερης πρόσβασης.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι πολύ σοβαρό θεραπεύουν οι τηγανητές πατάτες;

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα