Thumbnail
Θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή Κοντοχώρι Θήρας

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή Κοντοχώρι Θήρας, όταν τετράτροχη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 24χρονος αλλοδαπός με συνεπιβάτιδα 25χρονη ομοεθνή του, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε διαδοχικά σε δέντρο και τοιχίο.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και ο σοβαρός τραυματισμός της 25χρονης.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη, από το βήμα του Φόρουμ των Δελφών
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»
Η Υπουργός Παιδείας αναλύει το όραμα για την Ανώτατη Εκπαίδευση: Από τη χρηματοδότηση των 120 εκατ. ευρώ στις στρατηγικές συνεργασίες με ξένα ΑΕΙ
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»