elafia katerini
Τι δηλώνει ο κτηνίατρος του Δήμου

Σε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά αποδίδεται ο θάνατος επτά ελαφιών, πριν από λίγες μέρες, στον Δημοτικό Κήπο Κατερίνης. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο Λεωνίδα Τζέγκα, ο οποίος εξέτασε τα νεκρά ζώα, δέχθηκαν επίθεση από μεγαλόσωμα σκυλιά, καθώς έφεραν δαγκώματα και πληγές σε όλο τους το σώμα.

“Προφανώς ήταν κάποια αγέλη από αδέσποτα σκυλιά, που πήδηξε τον χαμηλό φράκτη και επιτέθηκε στα ελάφια” ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κτηνίατρος ο οποίος συμμετέχει στο πρόγραμμα στειρώσεων που υλοποιεί ο δήμος Κατερίνης.

Όπως εκτιμά όμως, παρά τις στειρώσεις που τα τελευταία 2,5 χρόνια, φτάνουν τις 1000, ο αριθμός των αδέσποτων, κυρίως έξω από την πόλη της Κατερίνης, έχει πολλαπλασιαστεί.

“Αν και τα σκυλιά δεν έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους, εντούτοις μάς έχουν αναφερθεί επιθέσεις σε κατσίκια και σε κοπάδια ζώων” τόνισε ο κ.Τζέγκας ανακοινώνοντας ότι σύντομα το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς και στον δήμο Κατερίνης, προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!