τραινοσε
«Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για ΣΣΕ και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε»

Κανονικά θα εκτελούνται όλα τα δρομολόγια σε τρένα, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών διαδρομών, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, αφού οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών με απόφαση του Δικαστηρίου (είχαν προσφύγει οι διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κρίθηκαν παράνομες.

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ενημερώνει ότι προχωρά σε αναστολή των κινητοποιήσεων και δηλώνει:

«Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για ΣΣΕ και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε. Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τόσο για υπογραφή ΣΣΕ όσο και για όποια νομοσχέδια κατατίθενται και καταπατούν τα εργασιακά μας δικαιώματα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μακέτα κυβερνητικού πάρκου στην ΠΥΡΚΑΛ
ΠΥΡΚΑΛ: Η λύση - "αεροδρόμιο" για τη μετακίνηση 14.000 υπαλλήλων - Όλο το σχέδιο
Σε τροχιά υλοποίησης το project «Ανδρέας Λεντάκης» στον Υμηττό παρά τις προσφυγές στο ΣτΕ – Πώς θα συνδεθεί το Μετρό Δάφνης με τα νέα Υπουργεία
ΠΥΡΚΑΛ: Η λύση - "αεροδρόμιο" για τη μετακίνηση 14.000 υπαλλήλων - Όλο το σχέδιο