Thumbnail
Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας

Άγνωστος δράστης επιχείρησε να εκτελέσει τα ξημερώματα στο Χαϊδάρι, 49χρονο, ο οποίος είναι σε σεσημασμένος για κλοπές. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 49χρονος, μαζί με ένα άλλο άτομο, βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Αγίου Αντωνίου.

Ξαφνικά πλησίασε ένας άγνωστος δράστης, ο οποίος άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά που καθόταν το θύμα, χωρίς, όμως, να καταφέρει να το πετύχει. Αμέσως μετά ο δράστης εξαφανίστηκε στο σκοτάδι, ενώ οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν 15 κάλυκες.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βενζινη
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση
Η τελική απόφαση, ωστόσο, παραμένει ανοιχτή και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση
Απεργία, ΑΔΕΔΥ, κινητοποίηση
«Παραλύει» η Αθήνα με τριπλή απεργία – Στους δρόμους γιατροί, εφοριακοί και ταξί
Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα Πέμπτη 19/3, πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις και τι ζητούν οι εργαζόμενοι – Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική
«Παραλύει» η Αθήνα με τριπλή απεργία – Στους δρόμους γιατροί, εφοριακοί και ταξί