Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υπέστη έμφραγμα και διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα

Στην Εντατική Μονάδα της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Η επέμβαση για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος με το οποίο διαγνώθηκε ολοκληρώθηκε επιτυχώς. 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος θα παραμείνει στη ΜΕΘ για δύο εικοσιτετράωρα τουλάχιστον. Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασής του, το πρώτο εικοσιτετράωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του. Έως τώρα η κατάστασή του είναι σταθερή.

Πάντως, οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία. Σύμφωνα με το ethnos.gr, η βαριά επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για αποκατάσταση του διαχωριστικού ανευρύσματος αορτής ολοκληρώθηκε και η ομάδα των γιατρών ευελπιστεί ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος υπέστη έμφραγμα και διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το στούντιο του Alpha στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από ιατρικό τιμ με επικεφαλής τον καρδιοχειρουργό, Κώστα Τριανταφύλλου. Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώθηκε από τα πρώτα λεπτά η σύζυγός του. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΟΕ
ΔΟΕ: Στήριξη στον πρόεδρο του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου απέναντι σε αγωγή για συνδικαλιστική δράση
Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας καταγγέλλει κλίμα αυταρχισμού και υπερασπίζεται το δικαίωμα των εκπαιδευτικών σωματείων στη δημόσια παρέμβαση και τη...
ΔΟΕ: Στήριξη στον πρόεδρο του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου απέναντι σε αγωγή για συνδικαλιστική δράση
Το Μέγαρο Μαξίμου βγάζει τα «μεγάλα μαχαίρια» κατά του Αλέξη Τσίπρα με φόντο την «ΕΛΑΣ»
Το Μαξίμου βγάζει τα «μεγάλα μαχαίρια» κατά του Τσίπρα με φόντο την «ΕΛΑΣ»
«Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω» το πρώτο σχόλιο από το Μέγαρο Μαξίμου - «Γαλάζιο» πρέσινγκ στους κεντρώους ψηφοφόρους
Το Μαξίμου βγάζει τα «μεγάλα μαχαίρια» κατά του Τσίπρα με φόντο την «ΕΛΑΣ»