Στη ΜΕΘ ο Πέτρος Τατσόπουλος - Τι λένε οι γιατροί
Υπέστη έμφραγμα και διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα

Στην Εντατική Μονάδα της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Η επέμβαση για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος με το οποίο διαγνώθηκε ολοκληρώθηκε επιτυχώς. 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος θα παραμείνει στη ΜΕΘ για δύο εικοσιτετράωρα τουλάχιστον. Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασής του, το πρώτο εικοσιτετράωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του. Έως τώρα η κατάστασή του είναι σταθερή.

Πάντως, οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία. Σύμφωνα με το ethnos.gr, η βαριά επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για αποκατάσταση του διαχωριστικού ανευρύσματος αορτής ολοκληρώθηκε και η ομάδα των γιατρών ευελπιστεί ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος υπέστη έμφραγμα και διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το στούντιο του Alpha στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από ιατρικό τιμ με επικεφαλής τον καρδιοχειρουργό, Κώστα Τριανταφύλλου. Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώθηκε από τα πρώτα λεπτά η σύζυγός του. 

σχετικά άρθρα