Απεργία των διανομέων
Συμμετοχή στη γενική απεργία της Τρίτης, 2/9

Επιτροπή Αγώνα Διανομέων

Συμμετέχουμε στην 24ωρη  Γενική Απεργία

Συγκέντρωση: Τετάρτη 2 Οκτώβρη                   στις 10 το πρωί, Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε με νέα απεργιακή κινητοποίηση. Στις 24/9 δώσαμε μια πρώτη απάντηση στα σχέδιά τους. Να συμμετέχουμε ακόμη περισσότεροι διανομείς και μαζί με όλους τους εργαζόμενους να στείλουμε στον αγύριστο αυτό το νομοσχέδιο-καταστροφή της ζωής μας!

Η κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθώντας το παράδειγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν νομοθετεί για να  προστατεύσει τους εργαζόμενους, καταθέτει νομοσχέδιο, που χτυπάει τον πυρήνα των εργατικών δικαιωμάτων: το δικαίωμα στην απεργία, την κατάργηση των ΣΣΕ, το φακέλωμα των Σωματείων, τη θεσμοθέτηση της απλήρωτης εργασίας κ.α.

Το νομοσχέδιο χτυπάει την οργάνωση και τη δράση των εργαζομένων, τα εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε κι εμείς οι διανομείς για να επιβάλλουμε να ψηφιστεί νόμος για την πληρωμή αποζημίωσης 15% για το μηχανάκι, Μέτρα Ατομικής Προστασίας κ.α.  Η ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου βάζει φραγμό λοιπόν και στους δικούς μας αγώνες γι αυτό και πρέπει να συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία μαζί με όλους τους εργαζόμενους!

.Απαιτούμε:

-Να μη περάσει το κατάπτυστο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης 

-Εντατικούς ελέγχους και αυστηρές ποινές από ΕΦΚΑ και ΣΕΠΕ για ανασφάλιστη/υποασφαλισμένη εργασία, μη παροχή του 15%, των ΜΑΠ κτλ.

-Άμεση καταγραφή των πινακίδων δικύκλων των διανομέων στο  ΕΡΓΑΝΗ

ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΟΠΚΕ για έξωση οικογένειας
Ρέντη: ΟΠΚΕ για έξωση «σκάνδαλο» μονογονεϊκής οικογένειας - Εικόνες ντροπής
Εικόνες ντροπής στον Ρέντη: ΟΠΚΕ «σπρώχνουν» οικογένεια έξω από το σπίτι της – Χωρίς επίσημη απόφαση η επιχείρηση
Ρέντη: ΟΠΚΕ για έξωση «σκάνδαλο» μονογονεϊκής οικογένειας - Εικόνες ντροπής