αστυνομία
Ο δράστης λίγο μετά την ανθρωποκτονία πήγε μόνος του στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν άγνωστοι, χωρίς να αναφέρει, όμως, περισσότερες λεπτομέρειες

Ένας τοξικομανής, 48 ετών, που ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας 33χρονου, επίσης χρήστη ναρκωτικών ουσιών, η οποία διαπράχθηκε λίγο μετά τις 11:00, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το σταθμό του μετρό στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης λίγο μετά την ανθρωποκτονία πήγε μόνος του στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν άγνωστοι, χωρίς να αναφέρει, όμως, περισσότερες λεπτομέρειες. Οι αστυνομικοί του Τ.Α πρόσεξαν ότι είχε κηλίδες αίματος στα ρούχα του και σε έρευνα που του έκαναν βρήκαν ότι είχε πάνω του έναν σουγιά με τον οποίο, πιθανότατα, τραυμάτισε θανάσιμα τον 33χρονο.

Λίγο αργότερα, ο δράστης ομολόγησε ισχυριζόμενος ότι μαχαίρωσε το θύμα έπειτα από καυγά και συμπλοκή που είχαν στη συνέχεια για θέματα ναρκωτικών. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)
Μητρώο ΔΥΠΑ: Νέες αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς
Ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026 η υποβολή αιτήσεων στη ΔΥΠΑ για την 10η Συμπληρωματική Πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών
Μητρώο ΔΥΠΑ: Νέες αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς