απογνωση
Συγκλονίζει η ιστορία της 53χρονης - Μόνο εισόδημα τα 253 ευρώ του ΚΕΑ - «Ψάχνω απεγνωσμένα για δουλειά. Μόλις ακούν 53 χρονών κάνουν πέρα. Λες και κάτι έχω. Είμαι δυνατή», δηλώνει η ίδια

Έναν Γολγοθά βιώνει η Βασιλική Κλαδιά, η οποία αναγκάζεται να ζει με την επτάχρονη κόρη της σε πατάρι καταστήματος, καθώς της έγινε έξωση.

Η άνεργη 53χρονη δεν είχε χρήματα για να πληρώσει ενοίκια έξι μηνών, καθώς ζει με 253 ευρώ τον μήνα από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, κάτι λιγότερο δηλαδή από 2,5 ευρώ την ημέρα, ενώ η μικρή αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας.

«Γεννήθηκε με προβλήματα στην καρδιά της, είχε μετά όγκους στην κοιλιά. Θέλει ιδιαίτερη φροντίδα το παιδί, έχει περάσει πολλά», αναφέρει η Βασιλική, μιλώντας στο Open TV. 

«Ζούμε στο πατάρι μιας φίλης σε κατάστημα. Ψάχνω απεγνωσμένα για δουλειά. Μόλις ακούν 53 χρονών κάνουν πέρα. Λες και κάτι έχω. Είμαι δυνατή. Τώρα έξι μήνες δεν τα κατάφερα να πληρώσω τα νοίκια και μας πέταξαν έξω. Τώρα τρώμε έξω. Μας έκανε το τραπέζι ένας ιερέας χθες. Φίλοι, γνωστοί, όποιος μπορεί μας φέρνει ένα πιάτο φαΐ», λέει με την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Η μαρτυρία της συγκλονίζει, καθώς, όπως αποκάλυψε, «με είχε πάρει τηλέφωνο μία κυρία και μου είπε, σου δίνω ένα τριάρι, πολλά λεφτά αρκεί να μου δώσεις το παιδί...»

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανακαινιση
Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90% - Ποιοι δικαιούνται και πώς κάνετε αίτηση
Ανακαινίζω – Νοικιάζω: Έως 36.000 ευρώ επιδότηση και κάλυψη έως 90% – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90% - Ποιοι δικαιούνται και πώς κάνετε αίτηση
Μακάριος Λαζαρίδης
Επικό τρολάρισμα στα social media για τα 15.000 ένσημα Λαζαρίδη: «Δούλευε πριν γεννηθεί;»
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ισχυρίστηκε ότι έχει «λιώσει» στον ιδιωτικό τομέα, αλλά οι λογαριασμοί των χρηστών στο X δεν βγαίνουν με τίποτα
Επικό τρολάρισμα στα social media για τα 15.000 ένσημα Λαζαρίδη: «Δούλευε πριν γεννηθεί;»