Μήνυση και προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από τον Ν. Ηλιόπουλο για τις απειλές σε βάρος του
Η ανάρτησή του στα social media

Στη Δικαιοσύνη αποφάσισε να προσφύγει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, αναφορικά με τα απειλητικά μηνύματα και σχόλια που δέχθηκε χθες, κάτω από ανάρτησή του στο Facebook, όπου γνωστοποιούσε την πρόταση που αναμένεται να καταθέσει για τη μετονομασία της οδού «Γλάδστωνος» σε οδό «Ζακ Κωστόπουλου» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Συγκεκριμένα, ο Νάσος Ηλιόπουλος δημοσιοποίησε στα social media πως έχει κατατεθεί σχετική μήνυση στις αρμόδιες αρχές, ενώ αναμένεται και προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, χρήστης έγραψε κάτω από ανάρτηση του επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» ότι θα πρέπει να προσέχει, καθώς «με τις προκλητικές δηλώσεις» μπορεί να χρειαστεί να δοθεί το όνομα του επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ σε κάποιο δρόμο! (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Έτσι, ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει στη σημερινή του ανάρτηση, μεταξύ άλλων:

«Και την μήνυση μας καταθέσαμε και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα πάμε και δεν θα αφήσουμε το μίσος και τον κοινωνικό κανιβαλισμό να λερώνουν τη ζωή μας και τις γειτονιές μας, γιατί έχουμε πρόγραμμα».

σχετικά άρθρα

Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου
Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου
Το τσιπουράκι, το ταπεινό ποτό των κάποτε φτωχών Βολιωτών και όχι μόνο, θα συνεχίσει να προσφέρεται, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους που...
Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου