fotia zakynthos
Λίγα 24ωρα μετά τη μεγάλη φωτιά στο Κερί

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι, στο χωριό Μαριές στη βόρεια πλευρά της Ζακύνθου. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έδρασαν άμεσα.

Αρχικά, επιχείρησαν δέκα οχήματα με είκοσι πυροσβέστες, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Καναντέρ και ένα ελικόπτερο τύπου Έρικσον, λίγο αργότερα όμως ενισχύθηκαν.

Την επιχείρηση συντόνιζε ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Κυριακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Ζάκυνθο από την περασμένη Κυριακή για την πυρκαγιά στο Κερί, στα νότια του νησιού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

erdogan
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
σχολικά γεύματα
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»
Συνεχείς περικοπές στη σχολική διατροφή - Τα αιτήματα των γονέων προς την Πολιτεία
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»