Thumbnail
Πραγματοποιήθηκαν, επίσης, επιθέσεις σε υποκαταστήματα τραπεζών σε Κυψέλη και Καισαριανή 

Μπαράζ επιθέσεων σε υποκαταστήματα τραπεζών και σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσαν άγνωστα άτομα τα ξημερώματα, σε Γλυφάδα, Άλιμο, Κυψέλη και Καισαριανή.

Εδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 01:35 οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, στη Γλυφάδα. Την ίδια ώρα, άλλα άτομα προκάλεσαν φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Θουκιδίδου στον 'Aλιμο και σε γραφεία της ΟΝΝΕΔ, στην ίδια περιοχή.

Είκοσι λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κερκύρας, στην Κυψέλη, ενώ στις 02:00 στόχος αγνώστων έγινε ένα ακόμη υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Φορμίωνος στην Καισαριανή.

Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 25 προσαγωγές. Οι 10 έγιναν από την περιοχή της Κυψέλης, οι 9 από τον 'Αλιμο και ο 6 από τη Γλυφάδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νηπιαγωγείο ΚΙΝΑ
Αναστολή τμήματος ένταξης στο 1ο νηπιαγωγείο Λαυρίου μετά από αιφνιδιαστική μετακίνηση νηπιαγωγού
Η μετακίνηση νηπιαγωγού οδηγεί σε υποβάθμιση της ειδικής εκπαίδευσης στο Λαύριο
Αναστολή τμήματος ένταξης στο 1ο νηπιαγωγείο Λαυρίου μετά από αιφνιδιαστική μετακίνηση νηπιαγωγού