μελτέμι
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Χάρτες με τις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν ισχυρά μελτέμια - Πίνακας με τις ισχυρότερες ριπές του Σαββάτου

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν στο Αιγαίο και την Κυριακή 15/09, με τις εντάσεις τους να φτάνουν τα 8 μποφόρ στις Κυκλάδες, στο Στενό του Καφηρέα, στη θάλασσα Κυθήρων και τοπικά στην Κρήτη (Χάρτης 1). Σύμφωνα με το meteo.gr, μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από τις μεσημεριανές ώρες και έπειτα.

anemoi 1

Χάρτης 1. Εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις ανέμου για την Κυριακή 15/09/2019.

Στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο και ιδιαίτερα στην περιοχή του Λουτρακίου όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 7 και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, όπως διακρίνεται στο Χάρτη 2. Από τις απογευματινές ώρες πάντως αναμένεται σημαντική εξασθένηση των ανέμων στην περιοχή.

anemoi 2

Χάρτης 2. Εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις ανέμου σε Ανατολική Στερεά, Βορειοανατολική Πελοπόννησο, Εύβοια και Βορειοδυτικές Κυκλάδες για την Κυριακή 15/09/2019.

Ακόμη, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα του meteo.gr, χθες, Σάββατο 14/9, οι θυελλώδεις βοριάδες ξεπέρασαν τα 90 km/h, φτάνοντας έως και τα 156 km/h στην Παξιμάδα Καρύστου.

anemoi

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παπαδομαρκάκης
Ποιος είναι ο νέος εκπαιδευτικός στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γ. Γ. ΥΠΑΙΘΑ, Γιάννη Παπαδομαρκάκη
Από τη Ρόδο η νέα απόσπαση εκπαιδευτικού στο ιδιαίτερο γραφείο του Γιάννη Παπαδομαρκάκη
Ποιος είναι ο νέος εκπαιδευτικός στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γ. Γ. ΥΠΑΙΘΑ, Γιάννη Παπαδομαρκάκη