maxairitsas
«Η τελευταία μας συναυλία ήταν την περασμένη Παρασκευή στον Βόλο. Κατεβήκαμε από τη σκηνή και μου είπε: Τι άλλο θέλουμε Νικολάκη μου; Έρχεται ακόμα ο κόσμος και μας ακούει. Δεν μας βαρέθηκε. Έρχεται και τραγουδάει τα τραγουδάκια μας. Τι άλλο θέλουμε;»

Συντετριμμένος ήταν ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην κηδεία του φίλου και συναδέλφου του, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, στον συγκινητικό επικήδειο που έγραψε, ανέφερε:

«Χθες το βράδυ αντί να τραγουδάμε στο Ηρώδειο, κάθισα να γράψω ένα τελευταίο αποχαιρετισμό. Είχαμε τέσσερις δεκαετίες παράλληλων διαδρομών αλλά μόλις φέτος κάνε την πρώτη μας πρόβα. Δεν τις αγαπούσε τις πρόβες ο Λαυρέντης. Μπήκε στο στούντιο φουριόζος και άρχισε να φωνάζει. Ωχ σκέφτηκα, έμπλεξα με φωνακλά. Μετά όμως κάποιος πέταξε ένα αστείο και έσκασε χαμόγελο. Χρειάστηκαν μόλις τρεις μέρες να καταλάβω ότι έμπλεξα με φωνακλά με χρυσή καρδιά. Ειλικρινή και ευθύ σε βαθμό κακουργήματος. Στη σκηνή θαύμασα τη δύναμη που είχε σαν εμπνευστής. Η τελευταία μας συναυλία ήταν την περασμένη Παρασκευή στον Βόλο. Κατεβήκαμε από τη σκηνή και μου είπε: Τι άλλο θέλουμε Νικολάκη μου; Έρχεται ακόμα ο κόσμος και μας ακούει. Δεν μας βαρέθηκε. Έρχεται και τραγουδάει τα τραγουδάκια μας. Τι άλλο θέλουμε;»

Υπενθυμίζεται ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αναμενόταν να εμφανιστεί μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογου στις 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, σε μια συναυλία για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αλλάζει στα σχολεία από Σεπτέμβριο: Τα νέα μαθήματα του 2025-2026

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αγγελική Μπαρμπαγιάννη
«Με λένε Αγγελική και ήμουν ένα βήμα πριν το τέλος» – Η σπαρακτική εξομολόγηση μιας γυναίκας που πάλεψε για τη ζωή της με κάθε ανάσα
Από το χείλος του θανάτου στη ζωή: Η απίστευτη μάχη μιας γυναίκας από τη Λάρισα που νίκησε χάρη σε μεταμόσχευση πνευμόνων (vid)
«Με λένε Αγγελική και ήμουν ένα βήμα πριν το τέλος» – Η σπαρακτική εξομολόγηση μιας γυναίκας που πάλεψε για τη ζωή της με κάθε ανάσα
Εργοστάσιο στη Λάρισα
Απίστευτη αύξηση κεφαλαίου: Η εταιρεία που εκτοξεύει το μετοχικό της κεφάλαιο από 100.000 στα 19,5 εκατ. ευρώ!
Από τα 100.000 ευρώ στα 19,5 εκατομμύρια – Μεγάλη αύξηση κεφαλαίου για το νέο εργοστάσιο φυσικού αερίου
Απίστευτη αύξηση κεφαλαίου: Η εταιρεία που εκτοξεύει το μετοχικό της κεφάλαιο από 100.000 στα 19,5 εκατ. ευρώ!
asep diagonismos graptos
ΑΣΕΠ 2025: Ποιες ειδικότητες «σπάνε» ταμεία και έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση!
Ανακαλύψτε τις ειδικότητες με τις περισσότερες θέσεις στο δημόσιο τομέα φέτος και τι πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε αίτηση για να αυξήσετε τις...
ΑΣΕΠ 2025: Ποιες ειδικότητες «σπάνε» ταμεία και έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση!